Farma: Ponovo haos za stolom (VIDEO)

“Sada i nikad više da se tako neko ophodi prema meni. Malo ste zaneli prema meni. Jesmo li se dogovorili ili da izađem”, bila je ljuta Dušica.

Lepi Mića je nastavio po svome, a sad je na red došla i voditeljka Dušica Jakovljević koja je ustala i krenula prema vratima u želji da napusti imanje i emisiju uživo jer joj se pevač uneo u lice.

Naime, gledaoci su mu postavili pitanje “da li ima obraza kada hvata Gogu Aleksić za grudi”, što je on pokušao da objasni, ali se ubacila Jelena Golubović i rekla da je Mića Gogu uhvatio za vrat, što je i ona sama potvrdila.

– Htela sam da ga isprovociram, a on je iz besa mene pljunuo i uhvatio za vrat. Ja nisam htela da se žalim – rekla je Goga.
Mića je tada počeo da viče “kurva laže” unoseći se Dušici Jakovljević u lice i nije prestao da radi to ni kad ga je nekoliko puta upozorila.

Čitaj još  Parovi: Još dve ukućanke završile kod Zmaja!

– Sada i nikad više da se tako neko ophodi prema meni. Malo ste zaneli prema meni. Jesmo li se dogovorili ili da izađem – bila je ljuta Dušica, a Golubovićka je nastavila da provocira pevača.

Pogledajte kako je to izgledalo:

izvor: EPK

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE

Facebook komentari

2 comments

Leave a Reply