farmeri o incidentu

Farma: Policija upala na imanje zbog batina i uvreda!

U rijalitiju „Farma“ juče je nastalo opsadno stanje kada je patrola policije uletela na imanje kako bi ispitala učesnike zbog tuče i vređanja na nacionalnoj osnovi.

Osim organa reda, farmerima su predavanje o ponašanju održali i čelni ljudi Televizije „Pink“ koji zbog njihovog ponašanja mogu snositi posledice, a u jednom trenutku se na imanju pojavio i tužilac.

Sve je počelo kada je Tamara juče ujutru saslušana u policiji zbog udarca koji je prethodno veče dobila od Semira Džankovića kada ga je napala da je opsovao srpsku decu.

– Neću da vam kažem šta sam rekla, tražite snimke, pa vidite – poručila je Đurićeva inspektoru kod kojeg je saslušana, nakon čega se vratila na farmu i počela da pakuje stvari jer izlazi.

– Hoću kući i gotovo! Muslimani i kriminalci nas ovde… Kada izađem, je*aću mater muslimanima i kriminalcima – vidno uzrujana vređala je Tamara na nacionalnoj osnovi, gde je već bilo izvesno da će biti izbačena.

Kako saznajemo, Tamara je u tom trenutku doživela nervni slom i organizatori su je hitno prevezli u dom zdravlja u Barajevu, gde joj je ukazana prva pomoć. Ubrzo zatim policijska patrola je stigla na imanje u Lisoviću, a program je prekinut na kanalima Televizije „Pink“ koji prenose dešavanja iz rijalitija.

policija na imanju

Kako saznajemo, policajci su ispitali sve učesnike o tuči koja se dogodila prethodne večeri, kao i o uvredama koje su Semir i Tamara uputili jedno drugom, ali i o nacionalističkim izjavama Đurićeve. Ubrzo nakon što su momci u plavom napustili imanje, kod farmera su ušli čelnici „Pinka“ i producenti i poput roditelja im očitali lekciju o ponašanju koje ih sve pojedinačno, ali i njih kao emitera, može koštati. Oni su ih savetovali da zarad opšteg dobra smire strasti i vode računa šta govore. U međuvremenu Tamari su doktori dali sedativ i ona je vraćena na imanje, ali samo da se pozdravi sa sada već bivšim cimerima.

– Farmeri, svi znaju da je ovo teška psihološka igra. Razumemo da je pritisak veliki i da vam nije lako, posebno nakon sinoćne situacije. Tamara je danas u toku dana izgovorila teške reči u nervnom rastrojstvu, nakon čega je bila u domu zdravlja i lekari su je smirili. Zbog toga što je vređala na nacionalnoj osnovi, ona mora biti diskvalifikovana – stajalo je u pismu zadruge koje je juče oko 16 časova pročitao Lepi Mića.

Čitaj još  FARMA 2013: KAŽNJENA ZBOG LJUBAVI - Jovani preseo seks, i ona sa Zoricom i Gocom nominovana

Nakon ovakve odluke produkcije, Tamara je u suzama napustila imanje na kojem je provela 96 dana.

– Nisam racista ni nacionalista, ali sam patriota. Sinoć sam imala situaciju u kojoj mi nije bilo lako, zbog svega toga sam doživela nervni slom. Izvinjavam se naciji, ali mi je takav karakter. Ako sam nekoga uvredila, nadam se da će mi oprostiti. Želela sam da budem izbačena, zato sam rekla. Imala sam blaži oblik nervnog sloma i bila sam kod lekara, to je sve što imam da kažem – kaže Tamara.

Tamarin dečko: Takvo ponašanje ne liči na nju

Dečko Đurićeve Dejan Palić Makarona, koji živi i radi u Rusiji, juče nije mogao da veruje šta se sa njegovom devojkom dogodilo u rijalitiju. Iako ju je podržavao sve vreme, on ne može da shvati da je njegova lepša polovina vređala na nacionalnoj osnovi.

– Nisam video taj momenat o kojem svi pričaju, jer sam radio, ali uopšte ne liči na nju da vređa tako i na toj osnovi – kratko je u telefonskom razgovoru poručio Makarona, dok Tamarin otac kaže:

– Nisam ni srećan ni tužan što je izašla, normalan sam. Srećan sam što je bila deo velike televizije kao što je „Pink“ i biću srećan kad se uda – kaže glava porodice Đurić.

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE

izvor: Alo