maca na imanju

Farma: Pogledajte šta su sve farmeri juče doživeli (VIDEO)

Farmeri su juče dobili pregršt iznenađenja od strane Zadruge.

Na imanje u Lisoviću došao je Dragan Marinković Maca, ali farmeri nisu reagovali, već su se pravili da ga ne vide, jer im tako nalaže zadatak.

Prvo su juče ujutru na “Farmi” doručkovali anonimni baba i deda, a zatim je imanjem prošetao glumac. Međutim, niko od učesnika rijalitija nije reagovao, jer su dobili zadatak, da se ponašaju kao da nisu primetili da je neko došao.

maca na imanju

Dragan je, očigledno, dobio zadatak da natera farmere da reaguju, pa im je preturao po stvarima, seo pored njih i kreviljio se, lupao vratima, i pričao sam sa sobom.
Na kraju, kad su ga svi iskulirali i ostali dosledni pri svojoj odluci da izvrše zadatak, Maca je na sav glas viknuo “Fašista”, a onda bacio kofu punu vode.

Pogledajte kako su farmeri reagovali na Marinkovića:

Još jedan stranac sinoć je upao na “Farmu“. U pitanju je dojučerašnji učesnik ovog rijalitija Vlada Stanojević. On je nesmetano ušao u kuću, i zaputio se prema ostavi.

vlada na imanju

Farmeri su ga primetili, ali nisu smeli da reaguju, budući da im je takav zadatak. Stanojević im je pokrao cipele, strpao ih u džak, malo posmatrao takmičare, i otišao.

U skladu sa neverovatnim zadatkom tokom kojeg ne smeju da reaguju na znane i neznane ljudi koji upadaju na “Farmu”, Lepi Mića je mirno dočekao svoje nepoznate goste – seksi devojku i mladića koji su mu uleteli u krevet, a onda je krenulo mučenje gostiju!

Čitaj još  Jelena Karleuša ponovo pokazala seksi telo!

Mića je prvo nesrećnim uljezima duvao u pištaljku pored glava, zatim ih je skoro ugušio prskanjem dezodoransa, potom je usledila pretnja polivanjem vodom… a onda je pevač potegao najstrašnije oružje, koje samo pukim čudom nije zabranjeno Ženevskom konvencijom, skinuo je čarape…

pevaci kod lepog mice

Na kraju, ispostavilo se da su Mićine žrtve učesnici “Pinkovih zvezda” – Aleksa Rabrenović i Tamara Radmilović.

Pogledajte šta je sve Lepi Mića uradio Aleksi i Tamari:

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE

izvor: Telegraf, www.FOLKOTEKA.org