semir dao izjavu

Farma: Pogledajte šta je Semir rekao nakon izbacivanja!

“Kajem se što sam dozvolio sebi da fizički nasrnem na bilo koga i što sam pominjao Majinu decu”, rekao je Džanković posle eliminacije iz rijalitija.

Semir Džanković izbačen je s “Farme” budući da je izgubio kontrolu kada je Maja Nikolić otpevala himnu Srbije “Bože pravde”, kao i pesme “Tamo daleko” i “Od Vardara do Triglava”. On je izvređao pevačicu i udario Tamaru Đurić.

Takmičar prve sezone “Pinkovih zvezda” je posle eliminacije iz rijalitija izjavio da mu je žao.

– Meni srpske pesme ne smetaju, šta više, pevam ih i sam, ja sam muzičar, ali mi je zasmetalo što ih je ona pevala u nameri da me isprovocira na nacionalnoj osnovi. Pljunuo sam je iz besa, a onda je uskočila Tamara i napala me govoreći da meni smetaju srpske pesme. U svađi sam rekao da ću Maji jebati decu, na šta mi je Tamara rekla “jebi svoju decu” i tu sam pukao. Nisam želeo da je udarim po glavi, već po kačketu – rekao je Semir i nastavio:

– Tada je počela da izvrće moje reči i da govori da sam rekao da ću jebati srpsku decu, što nisam nikad izgovorio, niti pomislio i počeo iz besa zbog nepravde da je gađam čime sam stigao – dodao je pevač.

Čitaj još  Hotel Maldivi: Učesnik posle 6 meseci napustio rijaliti!

On je naveo da nikog nije hteo da uvredi.

– Volim svoju zemlju i svoj narod svih veroispovesti i najviše me je povredilo što neko od mene želi da napravi nešto što nisam. Kajem se što sam dozvolio sebi da fizički nasrnem na bilo koga i što sam pominjao Majinu decu, ali naglašavam da to nisam stvarno mislio, ali naglašavam da to nisam stvarno mislio, već sam rekao u afektu i da nikada reč lošu nisam pomislio, a kamoli za svoju zemlju i obeležja. Protivim se svakom nasilju – zaključio je Džanković.

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE

izvor: Alo, www.FOLKOTEKA.org