radmila misic o farmerima

Farma: Pogledajte šta je Radmila rekla o farmerima!

“Povredila me je što sam za vreme izolacije samo ja sređivala štalu, dok ona to nikako nije želela da uradi”, rekla je pevačica.

Pevačica Radmila Misić, koja je nakon više od dva meseca napustila poznato imanje u Lisoviću, otkriva detalje koji se ne mogu videti na malim ekranima. Naime, ona otkriva da je Gabrijela neko ko najmanje radi na imanju, kao i razlog zbog kog se razočarala u Ivanu Šašić.

– Svakodnevno se na imanju svi trude da urade neki posao da bi celoj zajednici olakšali život, ali pored Lepog Miće, koji je sam rekao da ne želi da radi, i Gabrijela ne želi uopšte da se trudi da nešto uradi. Pokušava što više vremena da provodi s muškarcima kako se ne bi prihvatila posla – kaže Radmila.

Na pitanje zbog čega se razočarala u Ivanu, ona objašnjava da je to zbog toga što je za vreme izolacije ona najviše radila.

– Povredila me je što sam za vreme izolacije samo ja sređivala štalu, dok ona to nikako nije želela da uradi. Uvek je kao izgovor navodila to da joj je loše zdravlje i da joj nije dobro. Razumela sam, ali ako smo sluge, obe moramo da radimo – objasnila je Radmila.

Čitaj još  Farma: Novi gazda izabrao sluge za ovu nedelju!

Kako nam je ispričala, ona nije pala na šarm Kristijana Golubovića.

– Meni se Kristijan ne sviđa i ne znam šta žene nalaze na njemu, uopšte mi nije zanimljiv. Nije moj tip, zato valjda nisam ni pala na njega da bih ga jurila po imanju da budem s njim – kaže Misićeva.

izvor: Alo

Uživo gledajte rijaliti FARMA na sajtu IDI-U.pm