dolaze novi farmeri

Farma: Pogledajte ko večeras ulazi na imanje!

Najpoznatije seosko imanje u Srbiji večeras će postati bogatije za tri nova ukućanina, koji su spremni da naprave šou i zabave publiku.

Lepa Lukić, Bebi Dol i Baki B3 poznati su kao pravi rijaliti majstori, pa je sasvim logično zašto je produkcija odlučila da baš oni budu novi učesnici šou programa „Farma“.

– Produkcija je dugo razmišljala ko bi bio pravo osveženje za rijaliti i odluka je pala na tri osobe koje će sigurno napraviti šou na imanju. Lepa Lukić je poznata kao neko ko se emotivno prepusti rijalitiju, pa publika izuzetno voli da je gleda. S njom su dugo pregovarali, a Lepa je pristala da uđe na imanje jer voli da upoznaje nove ljude i da se druži s njima. Iako je pričala da više nikada neće učestvovati u rijalitijima, kraljica narodne muzike je ipak odlučila da ode na farmu. Čelnim ljudima rijalitija je najteže bilo da dođu do Dragane Šarić poznate kao Bebi Dol, ali su i u tome uspeli. Gledaocima je Bebi jako zabavna, vole da je slušaju i svi su ubeđeni da će ona biti jedna od najzabavnijih osoba na imanju – kaže izvor blizak produkciji i nastavlja:

novi farmeri

– Andriju Đoganija, poznatijeg kao Baki B3, nije bilo teško ubediti da treba da se bori za glavnu nagradu u rijalitiju. On je poznat kao neko ko voli da se šali i zabavlja, ali isto tako ume da bude jako nezgodan kada mu neko stane na žulj. Da su takve osobe zanimljive ljudima koji gledaju rijaliti, najbolje znaju ljudi iz produkcije, pa su se time i vodili kada su birali nove učesnike. Svi oni će biti regularni takmičari i boriće se za glavnu nagradu. Inače, sve interesuje kako će ostali farmeri reagovati na nove takmičare, a ubeđeni su da im neće biti svejedno. Svi koji će večeras ući su jaki igrači i biće velika konkurencija sadašnjim učesnicima – dodaje izvor blizak produkciji.

Čitaj još  Parovi: Zmaj: Tijana Ajfon je gluplja od moje krave!

Ako je sudeći po onome kako su se Lepa, Bebi i Baki ponašali do sada u rijalitijima, sasvim je sigurno da je ovo pun pogodak za ovaj šou program i da će publici biti i te kako zanimljivo.

Njihovi najveći ispadi u rijalitiju!

Bebi Dol je već učestvovala u rijalitiju „Farma“ kada je publika bila oduševljena kako ona šeta i razgovara s magarcem. Kada je nakon nekoliko godina ponovo ušla na imanje u Lisoviću, njen boravak je obeležio skandal sa Saškom Karan. Naime, Bebi je uzela skalper i jurila Karanovu oko stola i tom prilikom joj rasekla prst i haljinu. Ni Bakijev boravak na imanju u Lisoviću nije prošao bez incidenta, pa je tako u naletu besa nasrnuo na muzičara Limena. Da tada nije bilo Hasana Dudića, koji je stao između njih dvojice, Baki bi udario muzičara. Jedina koja nije imala fizičke kontakte u rijalitiju jeste Lepa Lukić, ali je ona svakako neko ko je najviše suza pustio u ovakvim TV formatima. Kad god je nešto pogodi, Lepa se ne libi da zaplače, a u rijalitiju “Veliki brat” se vezala za lutku Milicu, koji je kasnije odnela kući.

izvor: Alo

Uživo gledajte rijaliti FARMA na sajtu IDI-U.pm