zorica sa casom

Farma: Pogledajte kako Zorica provodi trudničke dane!

Prizor koji smo videli u lokalu šokirao je sve goste, koji su glasno komentarisali da ona uopšte i nije trudna, već da je to izmislila radi marketinga.

Misteriozna trudnoća Zorice Marković (56) glavna je tema u estradnim krugovima, a ako je pevačica zaista u drugom stanju, kao što tvrdi, ono što radi ovih dana je skandalozno.

Ekipa dnevnog lista preksinoć je zatekla folkerku u svojoj kafani kako pije i puši.

Prizor koji smo videli u lokalu šokirao je sve goste, koji su glasno komentarisali da ona uopšte i nije trudna, već da je to izmislila radi marketinga. Markovićeva je najpre sama sedela za stolom i delovala je umorno. Iako se prethodnih dana žalila na mučninu, za njenim stolom bila je čaša belog vina i puna paklica cigareta.

Da joj noćni život ipak ne prija (ili je to samo bila dobra gluma), videlo se kad je pozvala konobara da je masira žaleći se na vrtoglavicu. Nakon pola sata stigle su joj kolege. Svi su joj čestitali, a ona se zagonetno smejala.

zorica, novica i radmila

– Ne znam ni sama da li imate razlog da mi čestitate – izletelo je Markovićevoj.

Tema večeri bila je ko bi mogao da bude budući otac blizanaca koje Zorica navodno nosi. Farmeri su licitirali s imenima, ali ni za jednog nisu dobili priznanje od nje.

– Ma to su mi drugari i ne drže mi sveću dok imam seks s mojim dragim, koji je prisutan u mom životu već 12 godina – rekla im je folkerka.

Farmeri, među kojima su bili Novica Zdravković, Nela Bijanić, Saša Katančić i Radmila Misić, celo veče su igrali s pevačicom i nazivali je trudnicom. Zorica se toliko opustila da se na kraju večeri čak i ljubila s Jelenom Krunić.

Progovorila Zorica

Zorica Marković tvrdi da je boli osuda okoline i kolega zbog trudnoće, ali napominje da ima veliku podršku sinova.

– Svi pričaju, pišu, komentarišu i osuđuju i ne znam zašto to rade. Nisam ja neka faca da bi se tolika prašina digla. Mi kao narod pokazujemo svoje lice. Možda je dobro što se sve ovako desilo da vidim kakav je svet oko mene, pa neka budem i ja na tom mestu ispljuvana, maltene osuđena i ismejana kao da sam uradila nešto grešno i najgore na svetu. To me boli. Šta god da je, umesto da se ljudi raduju, oni me osuđuju. Drago mi je što su se oglasile i moje kolege. Ništa mi to nije strano i bitno mi je da znam ko šta misli, s obzirom na to da je svet u kom živimo jedna velika septička jama – rekla je Zorica.

Čitaj još  Ana Nikolić sa Rafaelom Nadalom! (FOTO)

zorica i jelena krunic

– Moji sinovi su ostvarene ličnosti. Oni znaju da se našale sa mnom i kažu: „E, majka, sad je vreme i da se ti udaš.“ Njih dvojica su našla srodne duše, a brinu se da ne ostanem sama. Mi smo jedna zdrava družina koja o svemu otvoreno priča, u kojoj ništa nije tako strašno, niti tragično i sve probleme rešavamo zajedno za porodičnim ručkom. Kod nas svako ima pravo na svoj život i oni me podržavaju u ovome – završava Markovićeva.

izvor: Kurir>

Uživo gledajte rijaliti FARMA na sajtu IDI-U.pm