farmeri o lepom mici

Farma: Pogledajte kako su farmeri opisali Lepog Miću!

“Kako ne vidite da je on samo mali pacov koji radi za policiju. Sram ga bilo da se tu nešto pravi pametan”, rekla je Vendi.

Vesna Vukelić Vendi, Jasmina Medenica i Kristijan Golubović izneli su teške reči na račun pevača koga su okarakterisali kao pokvarenu ličnost, osobu koja radi kao špijun i sve informacije prenosi policiji.

Njih troje komentarisali su i pitali se kojim se poslovima to bavi Lepi Mića, te je tako Vendi navela da su njegovi poslovi sumnjive prirode.
– Kako ne vidite da je on samo mali pacov koji radi za policiju. Sram ga bilo da se tu nešto pravi pametan, a ovamo neće da prizna odakle mu stan na Dorćolu, i to od 40.000 evra. Neko ko ima takav stan i boravi u rijalitiju sigurno mora da se bavi nekim nelegalnim radnjama – rekla je Vendi.

– Ljudi, šta vam je, on samo ide i skuplja informacije da bi posle preneo policiji. Cinkaroš koji mora da čuva svoju zadnjicu time što će raditi za njih. Nešto sa njim nije u redu, sećate se kako se ponašao dok je bio gazda, kao da je sve njegovo – rekao je Golubović.

Čitaj još  Sara prevarila Ivana Marinkovića, on našao utehu u Marijani Leontijević?!

izvor: EPK, www.FOLKOTEKA.org

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE