Farma: Pogledajte kako je Vendi opisala farmere!

“Ovo je ozbiljna igra, i svako ko kaže da se igra laže. Ovde se niko ne igra”, bila je oštra pevačica.

Poslednje osveženje na “Farmi“, pevačica Vesna Vukelić Vendi je dobila zadatak da prokomentariše ponaosob svakog farmera, što je i uradila, ali – na svoj način.

Pevačica nije želela da u potpunosti ispuni zadatak zadruge, navodeći kako joj je za bolje upoznavanje farmera potrebno još 3-4 dana. Ipak, iznela je svoju analizu, dok su je svi stanari imanja u Lisoviću pomno slušali.

– Dobro je tamo gde nema destrukcija. Gde je pogled uvek ka desno. Gde se ljudi trude da uvek budu kulturni, vaspitani, pa čak i senilni.

Vendi o farmerima
Vendi o farmerima

– Uvek je desno put vrlina, levo je put bludničenja, a to je totalna destrukcija. Ne bih da objašnjavam ko bludniči, a ko ne – počela je Vendi.

– Kristijan je iskreni objekat. On održava rijaliti, a oko njega je napravljena serija… Tu je i Maja, u tom svom nekom tvrdom stavu. To su dva igrača, ovo drugo su neke propratne uloge. Neke veće, neke manje – direktna je bila Vendi.

Čitaj još  Parovi: Znate li ko je imao najveći honorar u Parovima?

– Ovo je pozorišna scena, jedna predstava i svako glumi sebe. Ovo je ozbiljna igra, i svako ko kaže da se igra – laže. Ovde se niko ne igra – završila je pevačica, nakon čega je dobila aplauz od farmera.

izvor: Telegraf

Uživo gledajte rijaliti FARMA na sajtu IDI-U.pm