biljana lukan i jelena milosevic

Farma: Pogledajte gde je Kristijan proveo prvu noć van imanja!

Ubrzo potom stigla je policija jer su Lukanovoj smetali novinari koji su posle razgovora s predstavnicima medija ušli u njenu kuću, gde su obavili razgovor i s kriminalcem.

Čim je napustio Farmu, Kristijan je otišao u kuću prijateljice Biljane Lukan. Tamo ga je sačekala njegova ljubav iz rijalitija Jelena Milošević Balerina. Ona je s njim provela noć i jučerašnji dan, dok ga je supruga Ivana zajedno s ćerkom Verom čekala u Kraljevu.

– Ne smem ništa da kažem. Došla sam kod Biljane zarad zajedničkog projekta. Kristijan i ja se krijemo i ne znamo koliko ćemo ovde ostati – rekla je Balerina.

Ubrzo potom stigla je policija jer su Lukanovoj smetali novinari koji su posle razgovora s predstavnicima medija ušli u njenu kuću, gde su obavili razgovor i s kriminalcem. Ona je potom otišla po Golubovićevog sina Lazara i dovela ga do oca.

Kako smo saznali, Kristijan je molio da njegova supruga ne sazna da je kod Biljane u kući, pošto su njih dve u lošim odnosima i zato je sve, pa i nju, slagao da se nalazi u karantinu u Lisoviću.

Inače, tužilaštvo je prosledilo policiji dopis da ispituju slučaj i ispituju stepen povreda koje je Kristijan naneo Radetu, nakon čega će protiv kriminalca podneti krivičnu prijavu.

Čitaj još  Bivši farmer nasrnuo na novinara (VIDEO)

Prostakluk

Kristijanova prijateljica i, kako se predstavlja, vođa njegovog pravnog tima, Biljana Lukan, našoj ekipi poslala je fotografiju Golubovićeve gole zadnjice i napisala da nam kriminalac poručuje da mu „popušimo kurac“ i da ga „poljubimo u dupe“.

Ona je bila izrevoltirana što smo ga zvali i tražili intervju, kao što činimo sa svakim farmerom koji napusti Farmu ili bude izbačen s nje.

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE

izvor: Kurir