stanija voli kristijana

Farma: Pijana Stanija priznala: Kristijane, volim te!

Starleta i kriminalac posle nekoliko čašica alkohola pokazali ljubomoru i ljubav.

Starleta Stanija Dobrojević se tokom farmerske žurke latila čašice, pa je posle nekoliko rakija otvorila dušu i ispričala kako je razočarana Kristijanovim ponašanjem.

– Ne valja Kristijan jer je oženjen, pa ne valja ni taj Miloš, ali, eto, makar nije oženjen. Ja šta god da uradim ne valja. Pa na kraju ja rasturačica brakova?! Mene kada oženjeni muškarac muva, ja mu uništim život. Poludela sam večeras kada je otkrivao moju zadnjicu da je svi vide – pričala je starleta sama sa sobom.

Kako bi Golubovića napravila ljubomornim, starleta je posle nagrade, koju je osvojila na tajnom zadatku, odabrala da Miloš Radičević sa njom provede noć u hotelu, zbog čega je Kristijan poludeo.

Stanija zaljubljena
Stanija zaljubljena

– Ja sam Miloša odabrala da ide sa mnom jer sam protivnik kurvarluka, izdaje i svega ostalog. Toga se gnušam i povraća mi se od toga. Zato idem sa Milošem, a ne sa oženjenim čovekom u hotel. Izabrala sam Miloša da bih zaštitila Kristijana, koji je oženjen. Pozdrav njegovoj ženi! – nastavila je Stanija sa monologom.

Dok je Kristijan plesao sa Tamarom, Stanija ga je gađala limenkom

Ivana Šašić joj se pridružila na terasi, gde joj se starleta poverila.

– On je meni drag i ja ga volim. Pa šta sad – rekla je Stanija, dok ju je Šašićeva savetovala da odbije nagradu od zadruge i bude pored Kristijana.

Međutim, čim je Stanija ušla u kuću, bacila se Goluboviću u zagrljaj.

Čitaj još  Farma: Farmeri složni oko izbora najveće pijandure na imanju!

– Pala si, bre, sa konja na magarca. Pored ovakvog muškarca, ti biraš Miloša. Baš ti je fora, Stanija – rekao je Golubović.

Ne glumimo mi ništa, Kristijane

Kristijan Golubović je poludeo i rekao Staniji kako njih dvoje zapravo na imanju glume muža i ženu. Međutim, Staniju je to ipak pogodilo pa je pred kamerama priznala da je njihova ljubav na imanju prava.

– Ne glumimo, Goluboviću, znaš da ne glumimo. Meni je najlepše u tvom zagrljaju, i to ne krijem – rekla je Stanija.
Čini se da će Kristijanova žena na kraju ipak odustati od pozdravljanja Stanije Dobrojević u svakom pismu ili video-poruci kada bude shvatila da je njen suprug zaljubljen u starletu, kao i ona u njega.

izvor: Blic

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE