bojani opet pozlilo

Farma: Pevačici pozlilo usred raspremanja!

Porodica Bojane Stamenov zabrinuta je za pevačicino zdravlje i jedva čeka da se rijaliti završi.

Nakon žučne rasprave pojedinih farmera i sve veće tenzije u trci za glavnu nagradu, Bojani Stamenov pozlilo je i na trenutak je izgubila vid.

U subotu veče, negde oko dva sata iza ponoći, Bojana je raspremala kuhinju sa Jelenom Krunić. Tom prilikom, Bojana Stamenov se zanela i sela, kako ne bi pala. Krunićeva je odmah zatražila vodu za piće jer im zadruga nije dala istu.

– Ostala sam bez vida! Ništa ne vidim! Dajte mi vode! Evo sad vidim na pola metra – objašnjavala je Bojana kako se oseća, ali i u tim nimalo jednostavnim trenucima za nju smogla je snage da se našali na svoj račun.

– Debela, hoćeš da izdržiš do kraja “Farme”? Hoćeš, pa ko te šiša kad hoćeš – pričala je sama sa sobom, dok su je farmeri obilazili.

Porodica Bojane Stamenov zabrinuta je za pevačicino zdravlje i jedva čeka da se rijaliti završi.

– Mi smo imali punu kuću gostiju jer smo slavili krsnu slavu, ali sam čula šta sedesilo i odmah sam nazvala produkciju da pitam šta se dešava – ispričala je Tijana Ademov, Bojanina rođena sestra.

Iako Bojana boluje od dijabetesa, kaže Tijana, ovoga puta u pitanju je nešto drugo.
Čitaj još  Farma: Zbog nasilnog ponašanja uskoro kraj rijalitija?!

– Iz produkcije su mi rekli da je Bojana imala jaku alergijsku reakciju i da je to prouzrokovalo gubitak vida. Nisu mi rekli da ima veze sa dijabetesom, mada, možda su želeli da zaštite porodicu od sekiracije, ali nisu uspeli. Strašno brinem zanjeno zdravlje – kaže Tijana.

Bojani je na Farmi već jednom pozlilo dok je u ostavi panično pokušavala da pronađe svoju pumpicu za astmu. Porodica i sama Bojana su često apelovali da se ne glasa za nju, kako bi što pre izašla napolje i držala bolest pod kontrolom. Želja joj nije uslišena i ona je došla do finala.

izvor: Blic, www.FOLKOTEKA.org

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE