Farma: Pevačica nasrnula na drugu ukućanku!

Na najpopularnijem seoskom imanju večeras je došlo do novog okršaja, a glavni akteri su bile žene!Učesnica koja je sinoć ušla na imanje rijalitija ‘Farma’ sa specijalnim zadatkom da širi dezinformacije među ukućanima, Goga Sekulić, uspela je da upadne u prvu ozbiljnu raspravu.

Goga napala Tamaru
Goga napala Tamaru

Naime, dok su farmeri večerali Tamara Đurić je komentarisala dešavanja na imanju i između ostalog indirektno prozvala Gogu. Iako je nije oslovila imenom, već nazvala pacovom, bilo je jasno da priča o njoj. Kako je Goga poznata kao osoba sa kratkim fitiljem, drsko joj se obratila pitavši je zbog čega je proziva. Krenule su uzajamne uvrede, a kap koja je prelila čašu Gogi bile su reči da je glomazna i debela. Tog trenutka Goga je gađala Tamaru hranom a zatim i nasrnula na nju.

Čitaj još  Mirela ušla ponovo u rijaliti pa šokirala gledaoce
Goga napala Tamaru
Goga napala Tamaru

Tamara je pobegla sa svog mesta, a ostali farmeri a posebno Vlada je pokušavao da obuzda Gogu koja je nameravala da udari Tamaru.

Situacija se ubrzo smirila, međutim kako je Goga dobila specijalan zadatak koji će joj omogućiti ravnopravnu borbu sa ostalim ukućanima ukoliko ga ispuni, posle ovog incidenta nismo baš sigurni da će istrajati.

Pevačica je diskvalifikovana iz daljeg takmičenja zbog ovog postupka.

izvor: FOLKOTEKA.ORG