novica napustio imanje

Farma: Pevač napustio imanje, izabran novi gazda!

“Ja sam odgovoran za njeno ponašanje, neka mi oproste njeni roditelji, njoj dobro ide, doći će do finala”, rekao je pevač kada je izašao iz rijalitija.

Nakon dvoboja u kome su se našli nominovani farmeri Stanija Dobrojević i Noivca Zdravković, pevač je imao samo 5 odsto glasova za ostajanje u rijalitiju, zbog čega je izbačem sa “Farme”. Kada je stigao u studio on je rekao da nije ušao da bi se borio i pobedio, već da bi se zabavio. Novica tvrdi da nije imao naklonosti ka mlađim ženama.

– Balerini su otac i majka savetovali da se obrati meni. Prvi put joj je dato na dlanu da pokaže šta zna. Ja sam joj rekao da pokaže šta ume: da igra i glumi. Ja sam odgovoran za njeno ponašanje, neka mi oproste njeni roditelji, njoj dobro ide, doći će do finala – rekao je pevač.

Što si tiče poslednjih dana na imanju, Zdravković se našao u sukobu sa Stanijom, o kojoj nema baš lepo mišljenje.

– Ona je došla da iskoristi rijaliti za svoju promociju. Ne znam šta hoće, nisam je razumeo. Balerina ume da glumi, a Stanija se samo slika i pokazuje guzu. Ona samo ume da se svađa. Ona se naljutila na mene još više kada sam joj rekao “dabogda se ne udala”. Pre neki dan sam je opsovao, jer me je baš izvređala – rekao je Novica.

On je rekao da su ga na “Farmi” najviše nervirale svađe. Njega je to uznemiravalo, pa se zato povlačio u sebe kako ne bi došao u sukobe sa drugima. Novica je rekao da će učešće rijalitiju pamtiti po lepim stvarima, a veruje da će Kristijan pobediti. On dodaje da će se pored njega balerina i Jasmina naći u finalu, a za Medenicu tvrdi da će svima prirediti jedno iznenađenje.

Čitaj još  Parovi: Starleta u rijalitiju saznala da je prevarena!

kristijan novi gazda

Novica Zdravković, koji je sinoć izbačen sa imanja u Lisoviću, za gazdu je postavio Kristijana Goluvovića.

– Ovih pet nedelja će mi ostati u najlepšem sećanju. Svi ste mi bili dragi. Poslednja nedelja je bila u haosu, pa se mora uvesti red i disciplina pa za gazdu postavljam veličanstvenog Kristijana Golubovića – napisao je Novica, na oduševljenje većine farmera.

– Neću biti licemer. Samo ću tražiti da se poštuje red. Trudiću se da najviše radim. Ali ako ne budete odradili zadatak, ja ću ga odraditi, jer želim da budem najbolji gazda. Gledaću da sve radim. Znam da niste idioti, ali se nekada ponašate kao idioti. Hajde budite ljudi jednom u životu – zamolio je Kristijan.

Na kraju je dodao, biće mu veoma teško jer je u pitanju paklena nedelja.

izvor: EPK, www.FOLKOTEKA.org

Uživo gledajte rijaliti FARMA na sajtu IDI-U.pm

Facebook komentari

Leave a Reply