maja nikolic farma

Farma: Ovo niste znali o Maji Nikolić!

“Imala sam strašnu dramu kada sam u avionu izgubila plod, tada me je stjuardesa zašivala gazom jer u avionu nije bilo konca”, pričala je pevačica.

Maja Nikolić u rijalitiju „Farma“ odaje utisak jake osobe, a u životu je proživela mnogo teških trenutaka.

Naime, pevačica se poverila Kristijanu Goluboviću dok su sedeli u izolaciji i otkrila da je imala tri spontana pobačaja, kao i da ima samo jedan jajnik. Dok je Nikolićeva prepričavala svoj život, Golubović ju je posmatrao u šoku.

– Teško mi je i previše je hladno ovde u izolaciji. Imam jedan jajnik, izgubila sam troje dece. Zbog toga moram da spavam ispod tri ćebeta, u jakni i s dvoje pantalona. Imala sam strašnu dramu kada sam u avionu izgubila plod, tada me je stjuardesa zašivala gazom jer u avionu nije bilo konca. Morali su da prekinu let i kada smo sleteli, u bolnici sam dobila šest boca krvi i od tada imam heliko bakteriju. Izgleda da je u nekoj od tih transfuzija bila bakterija kada sam je kasnije ja dobila – ispričala je kroz suze Maja, koja je pored toga dodala da nema tablete koje koristi za ovu bakteriju.

maja i kristijan

– Popila sam sve tablete, sada pijem neke slabije. Apelujem na zadrugu da mi kupi one tablete i da mi da jače kako ne bih imala bolove koje imam trenutno, pošto mi je strašno loše – poručila je Nikolićeva. Na sve to Kristijan je rekao da za sve to nije znao i da je pevačica veliki borac kada je uspela sve da prebrodi.

Čitaj još  Parovi: Matora povredila samu sebe u izolaciji!

– To je strašno, dobro je da si živa ostala. Ponekad treba da budeš dovoljno jak da prebrodiš sve bitke koje život donosi, ti si to uspela i svaka ti čast na tome. Znaš koliko njih padne kada im se nešto tako slično dogodi – rekao je Kristijan, koji je na sve načine pokušao da podrži pevačicu.

izvor: Alo

Uživo gledajte rijaliti FARMA na sajtu IDI-U.pm