Farma: Ovo je konačan spisak učesnika nove sezone!

Budući stanovnici imanja u Lisoviću smestili su se u hotel, a večeras startuje nova sezona rijalitija “Farma”.25 poznatih i manje poznatih ličnosti useliće se na imanje u Lisoviću. Budući VIP seljaci su se juče tokom popodneva smestili u karantin nakon što su se pozdravili sa svojim bližnjima.

Frontmen grupe “Fanki Dži” Gagi Đogani ulazi u rijaliti sa pevačicom iz grupe Marijom Mijanović. On se je imao priliku da učestvuje u “Farmi 4”, tako da će mu ovo biti drugi put da boravi na poznatom imanju.

U rijaliti ulazi i pevač grupe “Osvajači” Zvonko Pantović Čipi.

Pevačica Ivona Negovanović Cuca ovih dana je pričala kako se dvoumi da uđe u rijlaiti, no ipak je pala odluka da se oproba i u tome.

cuca ulazi na farmu
cuca ulazi na farmu

Na “Farmu” stiže i svetski poznat Di Džej Rič Blek, Filip Đukić, poznat po vezi sa Ružicom Veljković i učešću u rijalitiju “Parovi”. Zorici Marković koja je učestvovala u nedavno završenom “Velikom bratu” se izgleda osladilo učešće u rijaliti programu jer će i ona biti deo ekipe u Lisoviću.

Na seosko imanje stiže i igračica Gorana Goga Aleksić. Pre nekoliko godina spekulisalo se da je vaterpolista Nikola Rađen varao suprugu Anu Kokić sa Gogom.

Seksi pevačica Dušica Grabović prošle godine oprobala se u rijaliti šouu “Parovi”, a ove godine hoće da bude seljanka. Takođe na “Farmu 7” stiže učesnica “Pinkovih zvezda” Aleksandra Blagojević.

Reper Bane Kovačević, nekadašnji član grupe “187”, ulazi u novu sezonu “Farme”. On se nedavno vratio na muzičku scenu, pa će tako rijaliti biti njegova promocija. Vesna Zmijanac je putem svog naloga na Tviteru poručila da je spremna i da računa na svoju publiku i njihove glasove.

Čitaj još  Gastoz i Zorica zajedno u finalu rijalitija!

“Pinkova zvezda” Maja Milošević prvi put će učestvovati u rijaliti programu, a imaćemo priliku i da gledamo pevača po imenu Rajko Horizont.

Pevač Stefan Jakovljević pažnju domaće javnosti privukao je duetskom pesmom sa Jelenom Kostov, a kao i nekim njegovim kolegama i njemu će ovo biti prvi put da učestvuje na “Farmi”. Pored njih na imanju će se naći i Sandra Partizan, Miki Mećava, grupa Trik FX, Marina Perazić, bodibilder Stefan Despotović, pevač Živojin Žika Đorđević, Kristina Čanković, nekadašnja pevačica grupe Luna, kao i Saška Karan. Zorica Brunclik i Jelena Golubović će takođe učestvovati u rijalitiju, koje ću malo kasnije doći na “Farmu”. Takođe je planiran ulazak i jednog nepoznatog učesnika, a publika će imati priliku da između četiri kandidta odluči ko će se pridružiti VIP seljacima.

izvor: Kurir