farmeri zurka

Farma: Ove farmerke su se unakazile na imanju! (FOTO)

Samo desetak nedelja bilo je dovoljno da pevačice, starlete i klaberke, našminkane od glave do pete, postanu buce prilično neurednog izgleda.

Pred ulazak u šou-program pripadnice lepšeg pola predstavile su se kao žene na čijem izgledu treba da im se pozavidi. Glamurozne toalete, isfenirane kose, preplanuo ten i šminka. Sve je bilo na mestu. A sada? Sušta suprotnost! U Lisoviću ne postoje sprave za treniranje, ali seoski poslovi su bolji trening od bilo koje teretane.

tamara djuric pre farme

Ipak, dame sa farme, iako su govorile da redovno vežbaju, to nisu pokazale u rijalitiju. Tamara Đurić se zaokružila u licu da više ne liči na sebe.

tamara djuric se unakazila
tamara djuric se unakazila

– Danas sam pojela barem 300 grama slatkiša, a najela sam se i nara, pa još ručak… – pričala je Tamara na farmi.

gabrijela pejcev

Pre mesec dana se požalila kako se ugojila, ali nije naišla na potvrdu od ostalih takmičara, pa zašto onda da ne nastavi da jede? Takođe, njena nadograđena kosa bez frizera izgleda kao slama. Kada se u sve to doda i činjenica da odlazi na spavanje sa šminkom, onda nije ni čudo što danas izgleda nakaradno.

gabrijela pejcev se unakazila
gabrijela pejcev se unakazila

Njenu sudbinu deli i Gabrijela Pejčev, pevačica o čijim se lepim nogama stalno pričalo tokom Pinkovih zvezda.

– Gabrijela se najviše ugojila. Unakazila se, ne znam zašto to radi sebi. Pogotovo što je sada čekaju snimanja kada izađe sa imanja – pričao je Rade Lazić.

Čitaj još  Miljana počela da troši honorar iz rijalitija

jasmina medenica

Svi na farmi za Gabi kažu da se najviše opustila i da najviše jede. Ali nju to ne pogađa. U programu uživo posle ponoći ona svaku tugu prebrodi uz tanjir.

jasmina medenica se zapustila
jasmina medenica se zapustila

Jasmina Medenica se možda nije ugojila, ali to što joj Kristijan posvećuje pažnju ne pomaže joj da procveta. Naprotiv, kao da je preko noći dobila bore i ostarila 10 godina. A poslovi na farmi je zasigurno nisu ubili.

izvor: Blic, www.FOLKOTEKA.org

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE