kristijan i stanija zagrljaj

Farma: Otkrivena Stanijina tajna iz hotela!

Starleta se uznemirila jer ju je Kristijan raskrinkao, pa je počela da viče na njega što glasno priča o svemu.

Kristijan Golubović posvetio je vreme Staniji Dobrojević od kada je Jelena Milošević napustila imanje. Dok su njih dvoje ćaskali, žestoki momak rekao je starleti da se i dalje seća njihovog poljupca.

Stanija se uznemirila jer ju je Kristijan raskrinkao, pa je počela da viče na njega što glasno priča o svemu, a zatim je dodala da se nikada nisu filmski poljubili.

– Šta pričaš ti? To se nije dogodilo! Hoćeš da novinari čuju i raspale na naslovnoj. Što pričaš to – brecnula se starleta, a zatim otišla kod ostalih ukućana da se požali.

– On je lud! Ne ume nekad da ćuti. Priča kako smo se ljubili, a nije istina. Nismo se ljubili. Ne znam šta mu je. Što je rekao to? On zna da se nismo ljubili – pokušala je da se opravda Dobrojevićeva.

Podsetimo, Kristijan se hvalio da je njegov ponos osetilo čak pet žena.

– Mog šarenka je videlo 5 žena na “Farmi”. Bile su im malo šire zenice. Ne znam dal zbog veličine ili što je nabildovan i istetoviran. Ne do Bog da su mi videle polni organ pre ujeda kada sam imao 16 godina, tada bi im ispale oči – rekao je on i predložio da im veličinu svoje muškosti pokaže u kupatilu.

Čitaj još  Parovi: Maca Diskrecija postala svetski poznata!

izvor: EPK, www.FOLKOTEKA.org

Uživo gledajte rijaliti FARMA na sajtu IDI-U.pm