tamara ostala bez posla

Farma: Osim bez dečka, Tamara ostala i bez posla!

Palić je nakon odluke bivše devojke da ostane u vezi sa Aleksandrom Živanovićem, s kojim se smuvala na Farmi, odlučio da prekine kako emotivan tako i poslovni odnos.

Tamara Ðurić dobila je otkaz u ruskoj firmi, koja je u vlasništvu njenog bivšeg dečka Dejana Palića Makarone i u kojoj je radila kao sekretarica.

Tako je, posle nekretnine u Beogradu, Đurićeva ostala i bez posla. Palić je nakon odluke bivše devojke da ostane u vezi sa Aleksandrom Živanovićem, s kojim se smuvala na Farmi, odlučio da prekine kako emotivan tako i poslovni odnos.
– Dejan je već angažovao novu sekretaricu, koja je sela na Tamarino mesto. Njega su poslovni partneri duže vreme pritiskali kako Tamara mora da bude odstranjena iz firme jer je često pominje u rijalitiju i samim tim joj daje loš marketing. Njen odnos sa Acom samo je olakšao Dejanovu odluku – govori izvor.

U prilog ovoj priči govori i činjenica da je Tamara najavljivala da će po izlasku iz rijalitija da ode u Moskvu, gde je čekaju brojne obaveze, ali umesto u Rusiju, klaberka se vratila na imanje, gde više ne pominje angažmane u toj firmi.

Čitaj još  Parovi: Skinula se još jedna učesnica (FOTO)

Pozvali smo Dejana, koji nije želeo da komentariše ništa u vezi sa Tamarinim poslom u njegovoj firmi.

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE

izvor: Kurir