novo divljanje na imanju

Farma: Novo divljanje na imanju zbog Jelene (VIDEO)

“Otkinuću ti ruku večeras ako ne budeš ućutala”, rekla je Grabovićeva, a Marina je vikala i molila Jelenu da ućuti i pusti Miću da odgovori na pitanje.

Lepi Mića se tokom “Igre istine” žestoko iznervirao zbog Jelene Golubović koja mu je upadala u reč. Njega je Marina Perazić zamolila da otkrije svoja favorite a onda je počeo lom.

Pevač se iznervirao jer mu je rediteljka konstanto upadala u reč, zbog čega je Mića počeo da joj lomi krevet. Svi farmeri su se urotili protiv Golubovićeve, a Dušica joj je čak i zapretila.

– Otkinuću ti ruku večeras ako ne budeš ućutala – rekla je Grabovićeva a Marina je vikala i molila Jelenu da ućuti i pusti Miću da odgovori na pitanje.

– Nekad pobede dobri, nekad loši, ne znam… – rekao je Mića.

– Pusti ga da odgovori, ti si budala, kompleksašica, da li znaš koji imamo zadatak idiote! Imamo zadatak da igramo igru istine, Propašćemo zadatak zbog tebe – vikala je Marina.
– Priznaj da sam pravedno pobedila, zaslužila sam pobedu na farmi, a ti si bio diskvalifikovan. Iskrenost, poštenje i plemenitost, to pobeđuje. Jek ti dovoljno?! Priznaj! – pričala je Jelena dok je Mića pevušio ne želeći da je sluša.

Čitaj još  Premijera spota: Van Gogh - "Anđele moj brate" (OFFICIAL VIDEO 2013)

– Pobedila je kurva! Ovo je primer kurve – Jelena Golubović – rekao je Mića i nastavio da peva.

Pogledajte kako je došlo do loma:

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK