maja novi gazda

Farma: Novi gazda izabrao sebi sluge!

Pevačica mora da izabere sluge koje će je dvoriti narednih nedelju dana.

Maja Nikolić je novi gazda na Farmi, a sada ima zadatak da postavi sluge.

Šabanoti je u ponedeljak uveče napustio imanje u Lisovićima, a Farmerima je ostavio pismo u kome je za novog gazdu postavio Maju Nikolić.

Pevačica je odmah zahtevala od zadruge frizuru, pa je na kratko napustila imanje.

Ognjen je na imanju. Seo je pored Maje koja će reći koga će joj biti sluge. Maja je rekla da je mnogo razmišljala i da je imala potpuno drugi plan.

– Pošto smo u stisci sa hranom, imenujem Kristijana za prvog slugu. Iako je odvalio skoro pola prsta, jedino on može da ponese pola pijace. Kristijan uopšte ne oseća ovu povredu i morala sam njega da izabre – rekla je Maja.

Farmeri su rekli da su mnogo poklona spremili za pijacu.

kristijan majin sluga

Za drugog slugu je izabrala Staniju.

– Malo smrdiš u štali, ali uopšte to nije teško. Htela sam jednu nežnu žensku da izabrerem da bude sluga. Tako da je Stanija sluškinja. Pravićemo parti u štali. Ja znam da je Kristijan oženjen, ali mi smo van realnosti ovde. Stanija je neodoljiva.. Što se desilo na Farmi, ostaje na Farmi. Ona je kao pahuljica, a on je kao stena. Mislim da će svima biti interesantno. Priželjkujem im ljubav – objasnila je gazdarica Maja.

Stanija je pozdravila svoje.

– Odmah sam znala da ću prva biti sluga. Mislim da sam joj rak rana i da je veoma ljubomorna. Samim ovim izborom za slugu, ona mene pravi žrtvom. Ona zna vrlo dobro ko je Stanija Dobrojević i ima opasan pik na mene. Ovo su tebi pijuni i najjači igrači znaš koga si rekla… Kristijan i ja. A mi smo sluge – pričala je Stanija dok ju je Maja prekidala.

Čitaj još  Zadruga: Učesnica rijalitija u teškom stanju!

– Nikada dosad nisam rekla da su Stanija i Kristijan favoriti. Meni su starlete donji stalež, a pogotovo kad nisu pametne. Ne znam zašto misliš da sam ljubomorna na tebe.. Ja ni sa kim ne flertujem. Ti si već išla do kraja ovde sa nekim tipom koji ima sumnjivu prošlost, da je homoseksualac… Ti si poznata po silikonima… Ako je tvoja guza popularna, ne znam zašto nije onda Tamara, kad je njena najveća – rekla je gazdarica.

stanija prvi sluga

– Anabela je danas čistila izmet, baš me zanima kako će Stanija da očisti izmet, kao sluga. Pozivam odmah onu osobu koja je to uradila, da opet to uradi, da bi ti očistila.

Maja je rekla da si moraju nju da slušaju i da je Stanija nevaspitana i da nema dva grama mozga.

– Neću da vređam piliće… Ti si niko i ništa, “no name” – siktala je Maja.

Pevačica je pozvala sve da nađu Stanijinu diplomu, dok su ostali ukućani prozivali Staniju da je “jadna” i da je uvek priča svoju tužnu priču.

Uživo gledajte rijaliti FARMA na sajtu IDI-U.pm

izvor: Kurir