Farma: Nesvakidašnje izbacivanje sa imanja (VIDEO)

Đorđević je želeo po svaku cenu da napakosti farmerima. On je došao na ideju da ode do ovaca i pusti ih napolje, a u tom trenutku na vazduh je izašao i Žika Đorđević.

Milan Đorđević Crni napustio je rijaliti Farma ali onda se desilo nešto što do sada nikad nije.

On se u areni borio sa Nikolom Lakićem od koga je izgubio, te sa 18 odsto glasova pokupio svoje stvari i završio trku za glavnu nagradu.

Nakon što je stigao u studio ostao je oduševljen jer je odmah ugledao majku. Ali i svoje drugare.

Pred voditeljkom je počeo da se otvara a prvo što je otkrio je razlog zašto on nije hteo da radi.

– Ukapirao sam da ukoliko ne radiš imaš ista prava kao onaj što radi. I onda sam ja potencirao kako neki rade a u stvari ne rade i kako je moj nerad vredniji od njihovog rada jer sam ja izabrao da ne radim. Posle su me tako i pustili.
Mnoge farmere je provocirao i igrao igrice sa njima.

– Većina farmera tamo shvataju previše lično stvari i vrlo je lako da ih isprovociraš. Kad znaš ko je tanak na kojim poljima lako je sa svima. U startu su stekli pogrešnu sliku o meni, mislili su da radim sa zadrugom, da me produkcija tako ubacila i onda sam morao da se polako zbližim sa svima.

Međutim, u trenutku dok je pričao sa voditeljkom uručeno im je pismo zadruge. Nikom nije bilo jasno o čemu je reč i zašto pismo stiže u studio.

– U prethodnih stotinak dana si rekao da si ti taj koji se igra sa Farmerima ali i zadrugom ali ovog puta smo mi rešili da se poigramo. Odmah posle ovoga se vraćaš na imanje a moraš nešto uraditi kako bi se vratio u trku za nagradu – pisalo je između ostalog u pismu.

Ono što Crni treba da uradi je da noć ali i ceo dan provede skrivajući se od svih farmera. Može da spava gde god on smisli ali samo da ga baš niko ne vidi na imanju.

Njegova mama je nakon ovoga rekla da ide i aplaudirala.

Čitaj još  NOVI SPOT: Katarina Živković feat. Ella - "Ludilo" (OFFICIAL VIDEO 2014)

– Čekaj, šta ja treba da uradim? Ja treba da se vratim… Ja ne mogu da verujem – rekao je on i pokušao sve da se ne vrati na imanje ali pošto će biti kažnjen ukoliko to uradi, ne sme da odbije.

– Ja ne mogu da verujem, podelio sam sve cigare i sve – rekao je on.

Milan Đorđević Crni izbačen je sa Farme, ali ga je produkcija vratila na imanje da se bori za nagradu 50.000 evra, ali pod uslovom da ga ostali ne primete. Međutim, primetio ga je Žika pa je plan koji je smislio Crni propao.

Đorđević je želeo po svaku cenu da napakosti farmerima. On je došao na ideju da ode do ovaca i pusti ih napolje, a u tom trenutku na vazduh je izašao i Žika Đorđević.
Crni se, nakon toga, vratio u kuću i rešio da se oglasi na krajnje neobičan način. Uzeo je dva velika poklopca od šerpe i lupanjem razbudio farmere i razglasio da je ponovo tu.

Svi su bili šokirani, a nekoliko njih mu je odmah skočilo u zagrljaj. Kao što je i očekivano, najviše se obradovao Lepi Mića, koji je urlao i sve vreme grlio svog miljenika.

Crni je izgubio pravo na nagradu, ali se još koliko će se zadržati na imanju ostaje da vidimo.

Pogledajte snimak sinoćnje misije:

izvor: EPK

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE