tamara djuric gadost

Farma: Nećete verovati kakvu je gadost Tamara napravila!

Iako je higijena na kritičnom nivou u Lisoviću, očigledno da pojedinim farmerima nije ni najmanje stalo do toga.

Nakon uspešno odigrane Igre istine, Zadruga je organizovala farmerima žurku. Doduše, na zabavi nije bilo alkohola, te su mnogi farmeri bili vidno razočarani kada su to shvatili. Iako je gost bio Adil Maksutović, učesnicima je evidentno nedostajalo piće.

Tokom žurke, Tamara Đurić je krenula do toaleta koji se nalazi napolju, a za njom je krenuo Aca Živanović. Očigledno zaboravivši da kamere baš sve isprate, Tamara je rekla Aci kad su došli do wc-a:

– Sačekaj me tu… malo se odmakni. Uhhh kako sam nervozna, dobila sam. Nervozna sam kao šarena zmija!

Kada je obavila nuždu, njih dvoje su krenuli nazad na žurku. Sasvim logično bi bilo da se najpre uputila da opere ruke posle toaleta, zar ne, međutim, Tamara koja sebe predstavlja kao veliku čistunicu, otišla je pravo za sto na kojem se nalazila hrana! Da zlo bude veće, čak joj ni Aca reč nije rekao o pranju ruku posle toaleta.
Podsećanja radi, prethodnih dana u svakoj diskusiji sa Jelenom Golubović, Tamara je naglašavala kako se Jelena ne kupa, kako je dlakava, kako je najprljavija od svih farmera. Isto tako, Kristijan non stop besni i prebacuje farmerima zbog prljavštine u kući, koja očigledno pojedincima ne smeta.

Čitaj još  Farma: Jelena potpuno izludela Kristijana (VIDEO)

Nadamo se da će Tamara ovo pročitati kada izađe napolje. Možda će tada shvatiti da niti je dama, niti zvezda, kako sebe predstavlja. A možda će se setiti da je bila u rijalitiju gde su kamere 24 časa upaljene… U svakom slučaju, napravila je blam koji retko ko može da napravi!

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE

izvor: www.FOLKOTEKA.org