kristijan i balerina

Farma: Nećete verovati, balerina priznala da je trudna!

Plesačica farmerima otkrila da je u blagoslovenom stanju, jer joj se smučila hrana koju joj je ponudila Maja Nikolić.

Jelena Milošević preksinoć je šokirala farmere kad im je u spavaćoj sobi otkrila da je trudna. Iako nije precizirala ko je otac, jasno je da je Kristijan Golubović jedini potencijalni kandidat jer je Balerina tokom rijalitija samo s njim imala seks.

Naime, Novosađanka je tokom razgovora s Majom Nikolić, Tamarom Ðurić i Aleksandrom Živanovićem priznala da je trudna, te se raspitivala da li joj se primećuje stomak. Sve je počelo kad je Maja Nikolić glumicu ponudila slaninom i kobasicama, što je Miloševićeva odbila, navodeći da joj je muka i da je u blaženom stanju.

– Balerinka, ja ti poklanjam celu tablu slanine – rekla je Nišlijka.

– Nemoj, molim te, muka mi je, ne treba, trudna sam – šokirala je Balerina ukućane.

Farmeri koji su prisustvovali nesvakidašnjem priznanju svoje cimerke nisu mogli da dođu sebi od vesti koju su čuli. Miloševićeva je nakon toga ispitivala Maju Nikolić koliko nedelja je trudna, s obzirom na to da Nišlijka ima dvoje dece i ta tema joj nije strana.

– Majo, koliko je prvi mesec? Ti si iskusna, rodila si dvoje dece – ispitivala ju je glumica, koja nije bila sigurna u to koliko dugo je već u blaženom stanju.

U diskusiju se uključila Tamara Ðurić, koja je Jeleni objasnila da joj se stomak ne vidi jer je trudna samo četiri nedelje i dodala da mora da se čuva.
– Mesec dana ti je četiri nedelje, ne bi trebalo stomak da se vidi u prva dva meseca. Moraš da se čuvaš, prvi i treći mesec su najkritičniji – pričala je prsata starleta, koja po svemu sudeći ima veliko iskustvo u ovim stvarima.

Jelena je nakon toga izjavila da je spremna da sve ponovo uradi s Kristijanom ukoliko nije ostala u drugom stanju.

Čitaj još  Farma: Jelena još jednom šokirala izjavom!

– Ako se nije primilo, mogla bih da ponovim gradivo – pričala je glumica.

Podsećanja radi, Jelena Milošević i Kristijan Golubović su za 56 dana, koliko su na imanju u Lisoviću, u više navrata imali seks. Nekoliko farmera potvrdilo je pisanja da su glumica i kriminalac išli čak preko ograde kako bi bili intimni. Tamara Ðurić nedavno je izjavila da omiljeni farmer među ženama i balerina svaku noć provode u ve-ceu, aludirajući da i tamo imaju seks, a Miloševićeva je pre četiri dana zadovoljila Golubovića u spavaćoj sobi pred svim farmerima.

Inače, Kristijan iz dva braka ima dvoje dece, sina Lazara i ćerku Veru.

Ništa od abortusa!

Jelenina majka Spasenka Milošević kaže da će ćerku podržati ukoliko je zaista trudna.

– Čisto sumnjam da je u drugom stanju, ali ako jeste, neću joj dati da abortira. Nema veze što je Kristijan kriminalac, Jelena je u njemu videla dobrog čoveka. Ako ona smatra da je to dobro za nju, ja ću je podržati.

izvor: www.FOLKOTEKA.org

Uživo gledajte rijaliti FARMA na sajtu IDI-U.pm