natalija nasrnula na jelenu

Farma: Natalija na korak od fizičkog obračuna (VIDEO)

Svađa je počela tako što je, po Kevinoj priči, neko namerno preljutio jelo koje se zbog toga nije dopalo većini farmera.

Tokom večere došlo je do novog haosa na imanju. Ovog puta vatra je buknula između Natalije Trik FX i Jelene Golubović, a za sve to vreme Jelenina mama je mirno sedela i ni prstom nije mrdnula.

Naime, svađa je počela tako što je, po Kevinoj priči, neko namerno preljutio jelo koje se zbog toga nije dopalo većini farmera. Posebne teskobe osetila je Natalija.

– Ja ne smem da jedem ljuto, imam zdravstvene probleme! Igrate se sa nečijim zdravljem, nosite se u pičku materinu – histerisala je Natalija, u čije se izlaganje neprestano mešala Jelena Golubović.

Ona je istakla da je jelo bilo bezukusno i da je trebalo malo da se zaljuti.

Nakon što su suprotstavile svoja mišljenja, Natalija je rekla da je rediteljka sebična, a Golubovićeva je uzvratila uvredama.

– Ti si guska glupa – ponovila je više puta Jelena, a onda je usledio haos.
Natalija je izgubila kontrolu i krenula je ka Golubovićevoj. Unosila joj se u facu i govorila da ne može da bude tako bezobrazna i nevaspitana, a kada je videla da ne može da utiče na ponašanje rediteljke, pevačica je komunikaciju završila uvredama.

Čitaj još  Premijera spota: Ivana Selakov - "Tek sad" (OFFICIAL VIDEO 2013)

– Duvaj ga, gusketino glupa! Jedi govna, glupačo nevaspitana – razbesnela se Natalija, koja je svom suprugu nakon incidenta obećala da će Jelenu razvaliti od batina.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE

izvor: EPK

Facebook komentari

Leave a Reply