kristijan cita pismo

Farma: Nakon pisma, Kristijan otkrio jezivu tajnu (VIDEO)

Kada su svi farmeri pročitali pisma svojih prijatelja i članovima porodice, Kristijan je ustao i svojom izjavom šokirao i farmere, ali i gledaoce.

Pismo Kristijanove supruge Ivane stiglo je večeras na Farmu, a Kiki je uzeo da naglas čita pismo pred svima.

U pismu ga supruga obaveštava da je njihovo dete dobilo prve zubiće i da je jako vezano za nju i baku.

– Već ima zubiće, stoji i kaže tata – čitao je Kristijan sadržaj pisma sa knedlom u grlu.

Ivana je u pismu napisala da ju je jedino razočaralo što je videla da Kristijan pije dok su žurke u rijalitiju kao i što dozvoljava da ga farmeri isprovociraju pa tom prilikom opsuje.

– Ne prepoznajem te u svađama i psovkama, to nisi ti. Vidim da te provociraju, ali shvati to kao “ne ljuti se čoveče” – čitao je dalje Kristijan dok su ostali farmeri za stolom brisali suze.

Ivana je na kraju pisma pozdravila sve na Farmi koji podržavaju Kristijana, a žestoki momak je, nakon što je sklopio pismo rekao da mnogo voli svoju suprugu i svoje dete i da su mu oni sve u životu.

Kada su svi farmeri pročitali pisma svojih prijatelja i članovima porodice, Kristijan je ustao i svojom izjavom šokirao i farmere, ali i gledaoce. Naime, kako je rekao, tek večeras je otkrio da mu je prethodnih dana ukradena venčana burma! Naglasio je da mu nije bitna vrednost, iako je pomenuo da je burma od platine i da vredi 1800 evra, ali je zamolio farmere da mu se vrati burma. Nije zahtevao da mu se lično preda, može i da bude bačena negde, ali samo da mu se kaže gde je. Svoje izlaganje je završio rečima:

Čitaj još  Farma: Izbačena farmerka oplela po farmerima (VIDEO)

– Ne optužujem nikoga ali sumnjam na sve!

Pogledajte snimak dok Kristijan čita pismo:

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Alo

Uživo gledajte rijaliti FARMA na sajtu IDI-U.pm