suzana i milic na farmi

Farma: Milić traži pomoć od fanova da bi platio kaznu!

Vukašinovići su odlučili da izađu jer nisu mogli da trpe mobing u rijalitiju. Na samom izlasku opomenuti su da će morati da plate kaznu ali nisu želeli da odustanu.

Suzana i Milić Vukašinović pobegli su iz rijalitija “Farma” nakon čega su dobili kaznu. Po izlasku, ovaj bračni par osuo je brojne uvrede na račun produkcije ali taj odlazak će ih papreno koštati.

Danas im je stigla tužba, a Vukašinovići su se obratili javnosti za pomoć.

– Dragi prijatelji, želim da vas obavestim da nam je danas stigla tužba od “Pinka” na deset miliona dinara i da nam je sada više nego ikada potrebna vaša pomoć – navela je Suzana.

milic vukasinovic fejsbuk

– Evo šta radi Internacionalna Korporacija TV Pink, poslije 83 dana na Farmi gde su ugrozili Suzanino zdravlje, zbog čega smo morali da izađemo bez dinara honorara, tuže nas sada i traže da im isplatimo 10 miliona dinara zato što nismo dozvolili da Suzanu iznesu sa Farme sa infarktom ili moždanim udarom, s nogama napred. Pozdrav svima i očekujemo vašu podršku – napisao je Milić na svom Fejsbuk nalogu.
Podsetimo, njih dvoje su odlučili da izađu jer nisu mogli da trpe mobing u rijalitiju. Na samom izlasku opomenuti su da će morati da plate kaznu ali nisu želeli da odustanu.

Čitaj još  Farma: Iako nije na imanju, Kristijan dobio čestitku za rodjendan! (VIDEO)

Evo kako je izgledao njihov izlazak iz rijalitija:

izvor: EPK