Farma: Maja juri Kristijana, on gleda kako da joj smesti!

Ona je rijaliti majstor, proziva slabije, šlihta se opasnijima. Ovoga puta on je za nju Robin Hud, ali bivši robijaš ima pakleni plan kako da je pređe.

Maja Nikolić bukvalno ne zaklapa. Kada ne priča, ona peva! Kao i u prvoj Farmi.

Naravno, mnoge već iritira, ali njoj to ne smeta da tera po svom. Pevačica ne prestaje da uhodi kontroverznog Kristijana Golubovića, koji inače glumi gospodina pravednog… Maja ga hvali da je “veliki laf”, objašnjava “da je bez razloga proveo godine u zatvoru”. Čak mu je pokazala i guzu kako bi uvideo da ona nema komplekse. Ali Kristijana ne zanima Maja, koja oko njega obleće kao pčelica, te se na sve načine trudi da je prevari.

Odgovara joj jednosložnim rečima, stalno joj okreće leđa i ne primećuje je. Tako se Kristijan u toku izbora za mis Farme dogovorio sa ukućanima da izaberu Maju za mis kako bi je, po njegovom mišljenju, “napalili”, ali prevara nije uspela.

Onda je Kristijan, dok je Maja u drugoj prostoriji pričala bajke o njemu, smišljao drugu igru u kojoj bi Maja bila nasamarena. Naime, hteo je da predloži da Maja i Stanija učestvuju u muzičkom kvizu u kome bi Stanija nosila bubicu, a on bi joj šaputao odgovore jer kaže da je “veliki poznavalac” muzike. Maja bi bila ljuta ako bi saznala šta njen idol radi, ali bi mu sigurno našla opravdanje.

Čitaj još  Tuča u Parovima: Jelena Golubović udarila šamar Ružici!

Kristijan sanja stražare!

Kristijan je dobio zadatak da napravi venčiće od cveća, pa je stavio naočare i svojim ogromnim rukama počeo da ih strpljivo plete. Pre toga je celi dan vadio vodu iz bunara…

– Dodaj mi te dijademe, ovaj oreole – rekao je Jeleni Medenici, misleći na venčiće.

Kada mu se ona žalila da se neki farmer ponaša kao da je njen „owner” (vlasnik) i pitala ga kako se to prevodi, on je iz topa rekao: „Stražar!”

Uživo gledajte rijaliti FARMA na sajtu IDI-U.pm

izvor: Blic