Farma: Ljubomorni Kristijan izvređao Staniju!

“Ja je ovde branim i čuvam, a ona s konja na magarca”, rekao je Golubović, koji tvrdi da je završio sa Dobrojevićevom.

Stanija Dobrojević i Kristijan Golubović više nisu u dobrim odnosima, budući da je starleta za uživanje u hotelskoj sobi, koje je dobila kao nagradu od zadruge, izabrala Miloša Radičevića.

Nakon dobrog provoda sa gostima i tamburašima budući da su danas proslavljali slavu “Farme“, a ujedno i Kristijanovu slavu, starleta i Golubović su se i verbalno obračunali.

– Izabrala sam Miloša i on se naljutio, i sad ja hoću da ispeglam stvari, ali, eto, napunile su mu glavu ove ovde – žalila se utučena Stanija Ivani Šašić.

Stanija tuzna
Stanija tuzna

– Ne možeš da sereš deset dana, pa jednim postupkom kao oprala si se! Ja je ovde branim i čuvam, a ona s konja na magarca – vikao je Kristijan koji tvrdi da je pre dva dana završio sa starletom, a onda je rekao Staniji:

– Mnogo si glupa! Realno, mnogo si glupa!

– Uspeo si da napraviš da te boli uvo za sve, a ja sam kao ljubomorna i slomila sam ti nos i sad me teraš drugome… To si sve uspeo… Ja ti sinoć kažem da i nedostajes, a ti ništa – rekla je Stanija nešto ranije Kristijanu, a među farmerima kruži i priča kako je starleta ozbiljno zaljubljena u njega, budući da ju je svađa sa Golubovićem veoma potresla.

Čitaj još  Parovi: Zorica i Gastoz ponovo u centru pažnje

– Imam svoju suprugu, svoje dete i videćete kad izađem odavde – objašnjavao je Kristijan.

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE

izvor: Telegraf