lepa lukic napustila imanje

Farma: Lepa Lukić večeras napustila imanje!

Posle trideset i dva dana boravka u rijalitiju televizije Pink, pevačica je izašla sa imanja u Lisoviću.

Lepa Lukić izašla je sa imanja jer joj zdravstveno stanje više nije dozvoljavalo da boravi u Lisoviću.

Na veliko iznenađenje farmera, ali ne i folk pevačice, Lepa je posle mesec dana boravka na “Farmi“, napustila rijaliti i otišla iz Lisovića.

U pismu zadruge je navedeno kako bi najbolje bilo da Lepa večeras napusti imanje zbog zdravstvenih razloga, budući da je povredila koleno i da će joj dobro doći kućna nega.

Dok su farmeri gledali u Ognjena iznenađeno, Lepa je očekivala izlazak, pa se obradovala što će konačno biti u svom domu i posle deset dana se – okupati.

– Hvala vam, deco, na pomoći – rekla je na kraju, kada su joj ostali ukućani pomogli da spakuje svoje stvari i izađe do kapije.

Kristijan Golubović poneo je jedan džak i poželeo Lepoj sve najbolje, a pevačica se izgrlila i izljubila sa svima.

Ona je zahvalna Zadruzi što joj je izašla maksimalno u susret. Pevačica je nakon izlaska rekla da je Staniji Dobrojević najviše stalo do pobede, a da misli da je Jasmina Medenica veliki folirant, ali da ima velike šanse da pobedi.

– Najbolji su prema meni bili Baki, Vendi i Maja, iako me nije volela u početku. Svi su me sad lepo ispratili, sa svima sam se pozdravila. Ali, ne mogu ja sa decom od 22 godine da ulazim u raspravu – iskreno je pričala pevačica.

– Nisam glumila zvezdu i zato smo se dobro slagali – rekla je Lepa Lukić, koja je u rijalitiju za ovih tridesetak dana imala ozbiljniji konflikt sa Lepim Mićom, koji joj se kasnije izvinio.

Čitaj još  Farma: Aca i Tamara imali seks u gazdinoj kući! (VIDEO)

– Ja samo kuliram, gledam, ne svađam se i razmišljam da li je moguće da toliko jedni druge mrze. Gde nađu samo te reči? Pa posle zaborave da su to rekli i onda u krug…

– Negativnu energiju stvarate vi i zadruga – odbrusila je Lepa voditeljki, napominjujući sa osmehom da televizija to voli.

Kako pevačica sama kaže, tada mu je samo odgovorila: “Ne rise!”.

– Staniji je najviše stalo da bude prva. I Jeleni Golubović. Samo pričaju prvo mesto, prvo mesto… Medenica izigrava žrtvu i prolazi mi kroz glavu da ona može da bude prva. Kristijan ima glasače, mislim da će neko od njih dvoje da pobedi – rekla je Lepa, kojoj je danas ponovo ukazana lekarska pomoć i stavljen gips na nogu.

Ona se nada da će pobediti neko od “radnika”, odnosno Kristijan Golubović, Miloš Radičević, Radašin ili Aca.

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE

izvor: Kurir, Telegraf