kristijan gazdovao imanjem

Farma: Kristijan ubedljivo gospodario imanjem!

Kriminalac za četiri meseca, koliko je proveo na imanju u Lisoviću, prevario ženu sa Stanijom i Balerinom, kojoj je polomio nos. Silu je demonstrirao i nad Tijanom, Tamarom i Radetom.

Šestu sezonu rijalitija „Farma“ obeležile su brojne tuče. Umesto zabavno-humorističkog programa, Pink je gledaocima plasirao šou nasilja, bluda i razvrata u kom je četiri meseca gospodario kriminalac Kristijan Golubović, koji je na kraju pobegao sa imanja.

kristijan nasrnuo na tamaru

Osim lovačkih priča iz prošlosti, on je pokazao i kakav je prema ženama – od muškarčine, koji je sa njima imao seks, do nasilnika. Kako je to kad te mišićavi Golubović napadne uverile su se Tijana Ðuričić, Tamara Ðurić, Jelena Milošević Balerina, ali i Rade Lazić. Maneken mu je čak i došao glave jer je nakon što je njega udario kriminalac izbačen sa imanja. Ali zbog pada gledanosti, Željko Mitrović je brže-bolje vratio osuđenog narko-dilera u program.

kristijan nasrnuo na tijanu

Inače, pre slučaja sa Lazićem, Mitrović je Kristijanu oprostio napad na Tijanu, kada ju je kriminalac oborio zajedno sa krevetom, nasrtaj na Tamaru, kada je prevrnuo sto na nju i pretio joj ubistvom, ali i to što je svojoj miljenici Balerini polomio nos. Ovo su pokušali svi da sakriju, ali im to nije pošlo za rukom.

Čitaj još  Parovi: Bivši učesnik iznenadio ukućane!
Osim batina, Kristijan je uspeo da zavede i Medenicu, Balerinu i Staniju. Sa poslednje dve je, prema tvrdnjama svih farmera, imao seks, što može da ga košta braka sa suprugom Ivanom.

Iako je važio za favorita, Kristijan nije pobedio, pošto je na kraju, posle žestoke svađe sa Jelenom Golubović, samovoljno napustio „Farmu“.

izvor: www.FOLKOTEKA.org

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE