kristijan odlepio zbog zene

Farma: Kristijan skroz odlepio zbog žene! (VIDEO)

“Ostavljam i nju i ćerku i drugove, niko mi ne treba. Sve što sam stvorio bacam i odlazim u nepovrat, kao da sam umro! Dao sam joj sve pare iz rijalitija, a ona hoće još”, rekao je Kristijan.

Kristijan Golubović je očajan jer je sateran u ćošak sa svih strana – danas bi trebalo da ode u zatvor na izdržavanje četvorogodišnje kazne i na korak je od razvoda s Ivanom Veljović, koja mu preti samoubistvom zbog njegovog seksa sa Stanijom Dobrojević na Farmi!

Kriminalac u ekskluzivnoj ispovesti prvi put govori o problemima sa suprugom, s kojom ima ćerku Veru. On priznaje da više ne može da trpi njene napade ljubomore, zbog čega je odlučio da više ne viđa ni nju ni njihovo dete!

– Žena hoće da izvrši samoubistvo zbog mene i Stanije! Nije normalna, ne znam šta da radim s njom! Kao da je iz 16. veka, ne može ništa da razume i shvati. Ne mogu da joj objasnim da je sa Stanijom sve bila gluma i šou. Nebitno je da li sam sa Stanijom imao seks ili nisam, za moju ženu sam ga imao! Kao i sa Balerinom! Ne valjam ni svojoj ženi, ni novinarima, ni Pinku… Nikome ne valjam. Kad donesem novac kući, ženi nije dovoljno. Ivani sam dao sve pare iz rijalitija i to je za nju ništa, hoće još! Ona mi 24 sata govori o Balerini, Staniji, Biljani Lukan… Evo je ovde, trabunja opet nešto! – govorio je Kristijan u transu, dok se u pozadini čula njegova supruga Ivana kako viče.

– Svakodnevno doživljavam nervni slom, maltretira me. Pretila mi je da neću videti dete, a ja sam rekao: „Ti misliš da možeš da me slomiš? Pa ja sedam godina nisam video ni Lazara (sina iz prvog braka, prim. aut.), izbrisao sam ga iz glave!“ Vi nemate pojma o pravoj istini, rade mi ljudi šta hoće zato što ja ćutim, a ne uzmem nož i kaiš kao devedesetih. Eto zato! Patim već 20 godina i ne mogu da imam sreće u životu. Nikome ne valjam, idem na svoju stranu i to je to. Takva mi je sudbina – vikao je Golubović.

Pokušali smo da ga smirimo i da mu ukažemo da bi trebalo da misli na svoju decu, ali bezuspešno.
– Ma šta mene briga za moju decu, ja ih i nemam! Koju decu da imam na relaciji Beograd-Kraljevo-zatvor-rijaliti? Jesam li možda s mojim detetom nekad? Provodimo li vreme zajedno kao svaka druga porodica?! Pa sa ćerkom sam bio tri meseca, na šta to liči, je l‘ to život? Ostavljam ženu, dete i prijatelje i niko mi ne treba. Sve što sam stvorio bacam iza sebe i odlazim u nepovrat, kao da sam umro – rekao je Golubović.

Čitaj još  Parovi: Učesnica dobila šamar za stolom (VIDEO)

Jedva čeka da se nađe iza rešetaka

Iako se spekulisalo da će opet pokušati da odloži odlazak u zatvor, rekao nam je da mu to ovog puta ne pada na pamet i da će iza rešetaka praviti haos samo da bi tamo što duže ostao, jer više ne može da se nosi s problemima napolju.

– Ako policija ne dođe po mene, ići ću sam da se prijavim i kažem im: „Molim vas, prihvatite me.“ Striktno ću tražiti da me zaštite od kontakta sa spoljnim svetom. Zahtevaću potpuni teroristički tretman, ako ne, polupaću im celu jednu gardu i oni će to morati po zakonu da mi učine. Prebiću nekog na robiji samo da bih dobio još nekoliko godina i kad izađem, imaću 70 godina! Onda ću da odem na tajnu lokaciju i nikad se neću vratiti. Tako sam odlučio! Svi su me iznervirali, i žena, i novinari, i švalerke, i Pink – vikao je Kristijan.

Poslušajte snimak razgovora:

izvor: Kurir, www.FOLKOTEKA.org

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE