kristijan se spakovao

Farma: Kristijan se oglasio nakon incidenta!

“Provokacije nisu bile samo sinoć, to traje već 20 dana, kao da je neko imao nalog da se ja isprovociram da nekog ubijem tamo!”, rekao je Kristijan.

Kristijan Golubović je sinoć napustio Farmu, kada je napravio haos na imanju u Lisoviću, izgubio kontrolu i zapretio svima da će ih rokati kao devedesetih.

Tom prilikom on je vratima udario Jelenu Krunić, koja nije mogla da se smiri. Golubović veruje da su ga farmeri namerno provocirali, jer su želeli da napusti imanje.

Kristijan koji se sada nalazi u svom domu sa suprugom Ivanom i ćerkicom Verom, otkrio je zašto je sinoć napustio imanje.

– Provokacije nisu bile samo sinoć, to traje već 20 dana, kao da je neko imao nalog da se ja isprovociram da nekog ubijem tamo! Da ne bi bilo većih problema i da mi se onako spominje porodica, ja sam otišao. Isprovociraju me tako da šutnem stolicu ili bacim nešto i ja ispadnem nasilnik. Stalno su mi nabacivali da je meni stalo do 50 hiljada evra, e pa eto vam vaših 50 hiljada, ja odoh. Ponos je pobedio novac, interes i glupost i ostavio mediokritete iza sebe. 50 hiljada je mala cena da me neko onako provocira i vređa, i onako udara na čast čoveka koji 40 godina krvavo plaća svoj život – ispričao je Golubović.
Kada je Zadruga poslala pismo kako bi proglasili najboljeg i najgoreg farmera, Kristijan je odbio da prisustvuje sastanku, zbog čega su svi na imanju bili kažnjeni ukidanjem hrane. Iako je danima unazad mnogima pretio i upućivao uvrede, Kristijan za sebe tvrdi da je bio najbolji farmer, ali i čovek na imanju.

– Ja sam mogao da odem u dvorište, sednem u štalu ali ja sam hteo da izađem. I Tamara kada je juče pričala ko je naj farmer ja sam samo izašao, jer ja imam preče stvari da radim nego da slušam te gluposti. Znamo ko je bio najbolji farmer tamo, znamo ko je bio najbolji čovek. Znam da bih pobedio tamo za 3 dana, ali eto ja poklanjam moju pobedu mediokritetima zato što su hteli taj novac i evo ja im dajem taj novac. Ja ne mogu da trpim ono sve samo da bih uzeo pare. Eto, iz ponosa sam izašao. Sada sam kod kuće sa suprugom i ćerkicom, puna kuća gostiju, dečice. Ja sam moralni pobednik ne samo na “Farmi” već i u životu – kaže Kristijan.

Čitaj još  Parovi: Nominovani Tijana, Zmaj, Jelena, Đan Karlo i Ivan!

Kako kaže, ne seća se pretnji koje je izgovarao u rijalitiju, a sve je rečeno u afektu.

Golubović tvrdi da je zaboravio kako su glasile pretnje farmerima, jer je to sve bilo u afektu.

– Ja kada pretim o tome se priča, kad to uradi neko drugi mnogo gore ne zove se ni policijska stanica. To mi je drago jer želim da opšta javnost zna kako je meni u životu. Ja sam i zaboravio šta sam im pretio, to je sve bilo u afektu. Evo, kada biste me pitali kako se preziva Mića lepi, na primer Gabrijela, Miloš, Radašin kunem vam se u svoju rođenu decu ja ne znam kako se ti ljudi prezivaju. To vam sve govori koliko je meni stalo do njih, oni meni nisu crno ispod nokiju. U vreme kada sam ja bio žestok momak, takve ljude je tuklo moje treće obezbeđenje, oni što čuvaju automobile, čuvaju ulice. Izašao sam ponosno baš da ne bi bilo nikakvih problema. Popiš*o sam se po njima, eto im pare! Ono samo budala može da trpi – zaključio je Kiki.

Podsetimo, posle žestoke svađe sa Jelenom Golubović, sukoba s njom, polivanja vodom i gađanjem palačinaka, Kristijan je odlučio da napusti Farmu. Dok je pakovao kofere, zapretio je svima da će im se pišati po grobovima, porokati ih ko devedesetih, i da će ga zapamtiti.

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE

izvor: Srbija Danas, www.FOLKOTEKA.org