kristijan o semirovom ponasanju

Farma: Kristijan priznao šta misli o Semirovom nasilju!

“Ne bih dozvolio da se tamo pevaju bilo kakve pesme koje mogu možda da povrede nečija nacionalna ilii verska osećanja”, naglašava Golubović.

Kristijan Golubović je izbačen sa “Farme”, ali, naravno, pomno prati dešavanja u rijalitiju, pa je zanimljivo čuti kako bi reagovao da je bio na imanju kad je Semir udario Tamaru i uzvikivao “Alahu Akbar”.

U razgovoru za dnevni list, Kristijan je istakao da ne podržava Semirovo nasilje, ali da su za sve krive Maja i Tamara, odnosno njihove provokacije.

– Semir nije smeo da udari Tamaru. Nikako ne opravdavam nasilje na ženama, iako je Tamara pokvarena osoba. Da pljuneš, da prospeš nešto, pa hajde, mada ni to nije u redu. Znači – fizičko nasilje nad ženama, nikako. Takođe, mora da se poštuje integritet Srbije. Što se mene tiče, ne bih dozvolio da se tamo pevaju bilo kakve pesme koje mogu možda da povrede nečija nacionalna ilii verska osećanja, pa ni “Bože pravde”.

Golubović ovako nastavlja:

– Za celu frku su krive Majine i Tamarine provokacije. Vi vidite dnevne preglede i slične stvari, posmatrate dešavanja na jednom kanalu, a ne možete da shvatite šta se sve tamo radi. Ćutiš, trpiš provokacije, ali jednom pukneš. One, umesto da se istaknu radom, tolerancijom i na neki sličan način, biraju druga sredstva. Znaju da te stvari više ne mogu da se rešavaju kao devedesetih, i to koriste.

Čitaj još  Farma: Marija Ana ponovo u Filipovom krevetu (VIDEO)

Kristijanu, koji je u Kraljevu, nije bilo potrebno postavljati pitanja…

– Semir je juče, kad je išao u Novi Pazar, hteo da se vidimo. Očigledno je želeo sa mnom da podeli sve. Provokacije su žešće, uspeli su nas dvojicu da izbace i sad je Farma ostala bez glavnih favorita. 

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE

izvor: Telegraf

Facebook komentari

One comment

Leave a Reply