kristijan i ivana nakon farme

Farma: Kristijan ponovo šokirao domaću javnost!

“Žena je toliko normalna i jednostavna, toliko usmerena na običan život, da kad se tako nešto desi, ona umre 20 puta. Prvo je srce strefi, pa ovo i ono…”, otkrio je Kristijan.

Bivši farmer Kristijan Golubović ne prestaje da šokira domaću javnost raznim izjavama i postupcima. Nakon što je izjavio da sumnja da ima tumor u glavi, sada šokira izjavom da je njegova supruga Ivana zbog raznih pisanja medija dobila rak.

– Ivana je takva da, osim sa taksistom, neće ni sa kim da sedne u kola. Pošaljem joj prijatelja kojeg zna 20 godina da je dovede, ona kaže: „Ja to ne mogu. Ne mogu dva sata da provedem s nekim muškim čovekom. Osećam se neprijatno“. Devojka je iz 16. veka. Ona ne shvata da neko može da izmisli da njeno i moje dete nije naše. Plače 20 dana i ja je ubeđujem da je to naše dete. Kako da joj objasnim da je neko trudan sa mnom a nismo se ni pr*ali. Pa jel’ jesi, pa jel’ nisi… S njom sedim pet dana, a negde objave da Kristijan voli Balerinu i da ostavlja ženu. A ja sve vreme s njom. Telefon van kuće i nemam komunikaciju ni sa kim. Kako sam mogao to da kažem, ne znam. Al’ žena je toliko normalna i jednostavna, toliko usmerena na običan život, da kad se tako nešto desi, ona umre 20 puta. Prvo je srce strefi, pa ovo i ono… A ono krene salva. I onda ona, da izviniš, dobije rak – otvorio je dušu Kristijan, a potom objasnio da li je istina da će napustiti nju i ćerku Veru:
– Izvučeno je iz konteksta. Kad počnu da me provociraju ja kažem ma jebem i vas. Ne treba mi niko i ništa. I onda izvuku to iz konteksta i kažu, eto monstrum, nije ga briga za ženu i decu nego gleda samo sebe. Diže ruke od svega, beži na robiju. A nije tako. Ja sam veliki borac. Poginuo bih za moju ženu i decu i samo najnormalnije gledam na život jer sam po prirodi veliki hedonista i volim da mi je na gajbi sve čisto i sređeno i markirano… I to mi se zamera – objašnjava žestoki momak.

Čitaj još  Farma: Pogledajte kako je Kristijan nasrnuo na Tamaru (VIDEO)

Golubović je otkrio i da će Božić proslaviti u bolnčkom krevetu sa malo mrsne hrane, koju će mu doneti sin Lazar i supruga, ali da mu nije ni do hrane, niti do bilo čega u ovom momentu.

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Pink