kristijan ponizio staniju

Farma: Kristijan ponovo ponizio Staniju! (VIDEO)

“Osvoji prvo mesto pa kupi sebi prijatelje jer ti ne znaš šta to znači. Izdao si me zbog glasova Jelene Golubović kojoj viriš iz dupeta”, rekla je Stanija.

Stanija Dobrojević i Kristijan Golubović bili su nerazdvojni do ponedeljka uveče, kada je starleta demonstrativno napustila Kristijanov harem zbog toga što se on zbližio sa Jelenom Golubović.

Golubovići su sinoć udružili snage i negativno komentarisali Staniju, a Kristijan je u jednom trenutku čak prokomentarisao da njegova žena bolje izgleda od Stanije, kao i da on ima manje bora na licu od starlete.

– Ti samo gledaš kamere. Znaš da te prate. Ne znam šta se dešava sa tobom – rekao je Kristijan starleti, što je Staniju šokiralo, a s tim se složila i Jasmina Medenica.

– U pravu je. Spusti se malo na zemlju. Gubiš se – rekla je Medenica.

Nakon toga, Stanija je objavila da više ne želi da bude deo Kristijanovog harema.

– Napuštam harem. Kristijan me ogovara sa Jelenom Golubović. Briše joj dupe zarad glasaša. Jadnik jadni – rekla je Stanija Tamari, a onda se obratila i Goluboviću.

kristijan ponizio staniju

– Osvoji prvo mesto pa kupi sebi prijatelje jer ti ne znaš šta to znači. Izdao si me zbog glasova Jelene Golubović kojoj viriš iz dupeta – rekla je Stanija, na šta joj je Kristijan uzvratio mnoštvom uvreda i psovki, i nazvao je “debilčinom glupom konjastom”.

– Samo me više ostavi na miru. Titrajte Medenica i ti toj nakazi jer za bolje i niste, samo mene ostavite na miru – rekla je Stanija.

Čitaj još  Farma: Stanje na imanju alarmantno, farmeri u strahu!

Kristijan je izjavio da bi Staniji njen otac lupio šamar, da je živ.

– Moj otac da je živ ja se ne bih bavila ovim poslom. On mi ne bi dozvolio. Ali ja sam morala i uradila sve za svoju porodicu. On bi me ubio da je živ i da sam ja rešila da se slikam gola – rekla je Stanija.

– Ja sam takvima kao ti ostavljao po 10.000 dolara kad sam igrao rulet – rekao je Kristijan i dodao:
– Kakav bre tvoj američki život. To je tuga. O čemu ti pričaš?

– Ja sam ponosna na sebe. Zaradila sam 100.000 dolara, studirala sam i zaradila, a ti pljuješ po tome – rekla je Stanija.

Pogledajte snimak njihove rasprave:

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Kurir

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE