Farma: Kristijan podivljao pa bacio sto na farmerku!

Noćas je Kristijan mešao alkohol pa je pred zoru potpuno izgubio kompas i napao i izvređao starletu.

Kristijan Golubović napao je noćas starletu Tamaru Đuričić i na nju prevrnuo celi sto u kuhinji, ali je na svu sreću nije povredio.

Naime, noćas je Kristijan mešao alkohol pa je pred zoru potpuno izgubio kompas i napao i izvređao Tamaru Đuričić. Starleta je jutros ispričala Bojani Stamenov šta se sve događalo u kuhinji i zašto je našla nered iako je noćas sve lepo spremila.

– “Vi ste moja ružna uspomena, krava mi je vrednija od vas. Vas dve drolje, tebe sam pikirao. Ja takve plaćam pet glava”, vikao mi je Kristijan – prepričavala je Đuričićeva.

– Kad je poslednje put vidio pet glava. On je rekao da ovakve kao mene plaća 500 evra, a ja njemu da prodaje drogu u crkvi. Okrenuo celi sto na mene. Sve što je bilo, ali nije me povredio – prepričavala je Tamara.

– On nema ništa da upotrebi protiv mene. Neću da ćutim Indijancu, samo mu luk i strela fali. Klempav je kao Dambo – nastavila je da se žali starleta.

Čitaj još  Farma: Farmerka ponižena najstrašnije!

– Nije me dirao, samo mi se unosio u facu. Na mene ne može da reži, može mami narkomanki da reži. On nema dela, on ima samo priču – nastavila je Đuričićeva da prepričava njegov nalet besa.

Podsetimo, Kristijan je napao i prevrnuo krevet na kojem je bila Tijana Đurić i tom prilikom je povredio Jelenu Krunić, koja je ubrzo potom zbog zdravstvenih razloga napustila Farmu.

izvor: Kurir