kristijan golubovic sa stakama

Farma: Kristijan osumnjičen za novo krivično delo!

U akciju je navodno išao isključivo noću, a zatim je plen, kako navodi izvor, prodavao kao sekundarnu sirovinu za 22 dinara po kilogramu.

Kristijan Golubović je krao šine u Kraljevu! Prema tim saznanjima, Kristijan je s nekoliko prijatelja, među kojima je bio i njegov kum, navodno mažnjavao delove pruge, koje je potom kao sekundarnu sirovinu prodavao za 22 dinara po kilogramu!

Prema rečima izvora, Golubović je ukrao oko 10 tona šina i na tome zaradio oko 220.000 dinara. Za ovu akciju bivši učesnik „Farme“ je koristio, navodi isti izvor, kombi i automobil pogrebnih usluga, u koji su tovarili delove pruge. Šine koje nisu uspeli da prodaju odvozili su na otpad u Veliki Mokri Lug, kod, kako navodi Kurirov izvor, Kristijanove prijateljice Biljane Lukan, koja se godinama bavi preprodajom sekundarnih sirovina.
– Kristijan, njegov kum i još nekoliko momaka pre dve godine su ojadili prugu u Kraljevu! Organizovao je krađu šina, a u akciju je išao isključivo noću. Na prelazima gde se pruga razdvaja postoje kratke šine do 10 metara, koje je on odvajao i uz pomoć prijatelja trpao ih u mrtvačka kola. Njegov kum je imao ljude kojima su nelegalno prodavali šine. Delove koje nisu uspeli da uvale vozili su na otpad kod Kristijanove prijateljice u Beograd. Skinuli su oko 10 tona šina i prodavali ih po ceni od 22 dinara po kilogramu – kaže izvor.

Čitaj još  Parovi: Atina Ferari ipak igrala u šatoru! (VIDEO)

Tim povodom pozvali smo Golubovića, ali se javio njegov prijatelj, koji nam je rekao da je Kristijan zauzet. Pozvali smo i Lukanovu.

– Nikad ništa od šina nije došlo kod mene na otpad! Ni za rođenog sina ne bih rizikovala jer su za to zaprećene ozbiljne kazne – kaže Kristijanova prijateljica.

izvor: Kurir, www.FOLKOTEKA.org