kristijan golubovic sa stakama

Farma: Kristijan osumnjičen za novo krivično delo!

U akciju je navodno išao isključivo noću, a zatim je plen, kako navodi izvor, prodavao kao sekundarnu sirovinu za 22 dinara po kilogramu.

Kristijan Golubović je krao šine u Kraljevu! Prema tim saznanjima, Kristijan je s nekoliko prijatelja, među kojima je bio i njegov kum, navodno mažnjavao delove pruge, koje je potom kao sekundarnu sirovinu prodavao za 22 dinara po kilogramu!

Prema rečima izvora, Golubović je ukrao oko 10 tona šina i na tome zaradio oko 220.000 dinara. Za ovu akciju bivši učesnik „Farme“ je koristio, navodi isti izvor, kombi i automobil pogrebnih usluga, u koji su tovarili delove pruge. Šine koje nisu uspeli da prodaju odvozili su na otpad u Veliki Mokri Lug, kod, kako navodi Kurirov izvor, Kristijanove prijateljice Biljane Lukan, koja se godinama bavi preprodajom sekundarnih sirovina.
– Kristijan, njegov kum i još nekoliko momaka pre dve godine su ojadili prugu u Kraljevu! Organizovao je krađu šina, a u akciju je išao isključivo noću. Na prelazima gde se pruga razdvaja postoje kratke šine do 10 metara, koje je on odvajao i uz pomoć prijatelja trpao ih u mrtvačka kola. Njegov kum je imao ljude kojima su nelegalno prodavali šine. Delove koje nisu uspeli da uvale vozili su na otpad kod Kristijanove prijateljice u Beograd. Skinuli su oko 10 tona šina i prodavali ih po ceni od 22 dinara po kilogramu – kaže izvor.

Čitaj još  Bivša učesnica rjialitija posvetila toples fotku neprijateljima!

Tim povodom pozvali smo Golubovića, ali se javio njegov prijatelj, koji nam je rekao da je Kristijan zauzet. Pozvali smo i Lukanovu.

– Nikad ništa od šina nije došlo kod mene na otpad! Ni za rođenog sina ne bih rizikovala jer su za to zaprećene ozbiljne kazne – kaže Kristijanova prijateljica.

izvor: Kurir, www.FOLKOTEKA.org