ivana ostavlja kristijana

Farma: Kristijan ne sluti šta je Ivana odlučila!

Zvanična supruga farmera osuđenog na robiju rešila je jednom za svagda da prekine kontakt sa dragim, i to posle vesti da čeka dete sa drugom ženom.

Dok Kristijan Golubović poslednje dane slobode provodi bezbrižno na imanju u Lisoviću, i ne sluti da ga pravi pakao čeka tek kad izađe.

Njegova supruga Ivana odlučila je da prekine svaki kontakt sa njim, kao i da mu zabrani da viđa ćerku Veru.

Kako su oni venčani samo u crkvi, Ivana će morati da traži posebnu dozvolu da se taj brak raskine. Ipak, ona je odlučna u svojoj nameri da svog još uvek aktuelnog supruga više nikada ne vidi.

– Ivana je bukvalno doživela nervni slom kada je čula da je Balerina rekla da sa Kristijanom čeka dete. Posle neprospavane i preplakane noći, što joj je ozbiljno narušilo zdravlje, ona je čvrsto rešila da Kristijana više nikada ne vidi, ali i da mu zabrani da vidi ćerku pošto će ga to dotući – kaže Kristijanov veoma blizak prijatelj.

On kaže da joj je muka od cele priča koja se dešava sa Balerinom.

– Ivana bukvalno nestaje pred očima svoje porodice kad se on na farmi ljubaka sa Stanijom, a van farme sa balerinom – kaže jedan od najbližih Kristijanovih prijatelja.

On kaže da ovo nije prvi put otkad je Golubović na farmi da Ivana pravi očajničke poteze, a pravi haos je bio tih nekoliko dana dok je bio na slobodi.

– Pretila mu je da će mu upropastiti život ako samo čuje još reč o Balerini. Ne znamo kako će se dalje razvijati priča o razvodu, jer su venčani samo u crkvi, ali borba za dete će biti žestoka. Nikad više neće videti Veru, Ivana je već promenila brave na vratima stana u Kraljevu. Najbolje mu je da odmah iz Lisovića ide u zatvor – kaže sagovornik.

Čitaj još  Parovi: Ponovo opšta tuča u rijalitiju (VIDEO)

Do komentara Ivane Golubović nismo uspeli da dođemo, jer se nije javljala na telefon, a ljudi bliski Kristijanu ne žele da komentarišu ove priče.

I farmerke podeljene!

Iako su Tamara Đurić i Kristijan Golubović pre povratka u „Farmu“ imali „dogovor o nenapadanju“, nisu prošla ni dva dana a njih dvoje su počeli opet da se svađaju, govoreći jedno drugom najstrašnije uvrede. Klošarka, narkomanka, „cava“, drukara, robijaš, samo su neki od epiteta koje su kroz urlanje uspeli da dobace Tamara i Kristijan u svađi bez vidljivog povoda. Zbog njih je i obezbeđenje bilo prisutno na imanju.

I dok Tamara bez zadrške napada i mrzi Kristijana, njena drugarica Jelena Krunić jedno priča dok je trezna, a sasvim drugo pijana. Tako se u toku žurke napila i onda mu uskočila u krevet, gde ga je ljubila, ugrizla između nogu i kroz suze mu se pravdala.

Posle toga se Kristijan pravdao Staniji.

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Blic

Facebook komentari

Leave a Reply