kristijan golubovic privodjenje

Farma: Kristijan nastavlja svoj cirkus u pritvoru

“Zdravlje Kristijana Golubovića je ozbiljno narušeno, a boravak u pritvoru će mu samo pogoršati stanje”, tvrdi Grgur.

Kristijan Golubović je u policijskom pritvoru nekoliko puta tražio Hitnu pomoć, ali je po dolasku u CZ prošao lekarski pregled.

Golubovićev advokat Gvozden Grgur kaže da je tokom zadržavanja od 48 sati, koje mu je najpre određeno zbog pretnji koje je preko Fejsbuka uputio Tamari Đurić, zbog njegovog klijenta nekoliko puta intervenisala Hitna pomoć.

– Njemu se oduzimaju donji ekstremiteti i lekari Hitne pomoći su mu nekoliko puta zbog toga davali terapiju. Zdravlje Kristijana Golubovića je ozbiljno narušeno, a boravak u pritvoru će mu samo pogoršati stanje – tvrdi Grgur.

Međutim, u Okružnom zatvoru u koji je Golubović prebačen u četrvtak oko 20 sati lekari nisu konstatovali zdravstvene probleme.

– On je prošao lekarski pregled i smešten je u ćeliju. Da je postojao bilo kakav ozbiljniji zdravstveni problem, on bi sigurno bio smešten u zatvorsku bolnicu – kažu u Okružnom zatvoru.

Golubović ćeliju deli sa još trojicom pritvorenika.

– Nije imao posebne zahteve, po pitanju odeće ili hrane – kažu u Okružnom zavoru.

Goluboviću je pritvor od 30 dana određen zbog ugrožavanja sigurnosti Tamari Đurić, njegovoj “koleginici” iz “Farme”. Da li će posle pritvora od 30 dana on biti sproveden i na izdržavanje zatvorske kazne od četiri godine i tri meseca zbog preprodaje heroina, još je nepoznanica.
– Sledeće nedelje ću sudu poslati medicinsku dokumentaciju, na osnovu koje Golubović traži odlaganje zatvora – kaže advokat Grgur.

Čitaj još  Farma: Jelena će odlepiti zbog Mikija Mećave!

Nakon toga, medicinski veštaci će proceniti njegovo stanje, a konačnu odluku doneće predsednik suda.

Advokat Gvozden Grgur očekuje da će Golubović biti pušten iz pritvora.

– Očekujem da će krivična prijava biti odbačena jer nema elemenata krivičnog dela – kaže advokat.

izvor: Blic

Facebook komentari

3 comments

Leave a Reply