kristijan na odlasku

Farma: Kristijan na odlasku: Zbog ONOG sam ostao! (VIDEO)

Kristijan Golubović diskvalifikovan je sa Farma zbog nasilničkog ponašanja prema ukućanima.

Tokom jučerašnjeg dana, koji je inače bio Dan protiv nasilja nad ženama, Golubović je udario lavorom Tamaru Đurić koju je zadruga posle morala da skloni sa imanja, a nešto pre ponoći napao je Radeta Lazića i glavom ga udario u lice, napravivši mu ogromnu masnicu.

Golubović, iako nije bio mnogo iznenađen, rekao je da je sve to namešteno i da je u rijalitiju preovladala druga struja.

– Trebalo je sinoć da izađem, i onaj prvi put, ali dao sam ovome reč i onda ajde – peglaj. Samo sam izgubio tri meseca života moga deteta. To je druga struja preovladala i rekla provocirajte ga, samo ga provocirajte, kidajte ga svaki dan. To ti je ta šifra. Kao onaj ne zna za dve krivične prijave, kao to nije ništa. Kako nije ništa?! Guruju mene da nastradam. Ovo je namontirano – ispričao je Kristijan.

– Sve je ovo namontirano. Ovo nije šou da se pokažeš, nego da se isporovociraš. Ništa im neću ostaviti, licemeri, klošari, lažovi… – vikao je Kristijan dok se pakovao.

– Ovo je namontirano, druga linija gura lošu stranu. Zapamti to, određuje se u kom pravcu ide. Kad nema mačke, miševi kolo vode. Ovo je sve smišljeno – rekao je Kristijan Staniji.

Čitaj još  kako se sprema domaća pica (Video) pizza Marina recept

Iako nije pominjao ime ONOG, da se zaključiti da je mislio na Željka Mitrovića, o čemu su mediji pisali prethodnih dana, da mu je upravo vlasnik Pinka obećao pobedu na Farmi.

Pogledajte šta je Kristijan rekao na odlasku:

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE

izvor: Kurir, www.FOLKOTEKA.org