kristijan molio ivanu

Farma: Kristijan klečao i molio ženu za oproštaj?!

“Na kolenima ubedio sam je da nisam imao seks s Balerinom, ali ona misli da sam se zaljubio u nju. I dalje peglam situaciju”, priznao je Kristijan.

Kristijana Golubovića juče smo zatekli dok se svađao sa ženom zbog Balerine! Kriminalac nam je priznao da je celu noć plakao i molio suprugu Ivanu da ga ne ostavi!

Nekadašnji žestoki momak za Kurir je ispričao da je jedva ubedio ženu da nije vodio ljubav s Jelenom Milošević Balerinom. Ona je u to poverovala, ali ne i da nije zaljubljen u tu bivšu učesnicu „Farme“!

– I dalje peglam situaciju s Ivanom! Preksinoć je bilo strašno, oboje smo plakali. Ma idi! Te Stanija, te Balerina, te Biljana (Lukan, njegova prijateljica, prim. aut.)… Zamerala mi je sve, ali ja sam joj rekao da sam za potrebe šoua svašta radio. Ona zna da sam ja lutka i da je nikad ne bih prevario! Nema od toga ništa! Koja Stanija, koja Balerina?! Pa mene startuje 10.000 riba dnevno. Kad bi se nervirala za svaku i slabila ovoliko, umrla bi za mesec dana. U mom duhu je da se s devojkama slobodnije ponašam. Znam da nije u redu jer sam oženjen, promenio sam se posle 46 godina života. Ivana zna moju narav i ubedio sam je da nisam imao seks sa Balerinom, ali ipak misli da sam se zaljubio u nju – priznaje Kristijan.

Kad je saznala da se posle Farme najpre video s Balerinom, pao joj je mrak na oči.

– Taman kad mi je rekla da je među nama sve u redu, pročitala je da jebem Balerinu. Zar to da se sad piše i priča kad se mirim sa ženom?! Pitao sam je: „Gde sam sad?“ Ona mi odgovori da sam kod kuće… Anđeo moj! Pitala me ko su one devojke sa Farme. Ubeđivao sam je: „One postoje, ali ja sam kod tebe i deteta. Da sam s njima i da mi nije stalo do tebe, rekao bih ti – zaljubio sam se kao degen na Farmi i zbogom, doviđenja! Da sam te prevario, priznao bih iako znam da tu nema oprosta. To ne mogu da ti kažem jer to nije istina! Što bih dolazio kući da peglam stvar?! Neću biftek kod kuće da menjam za neke kobasice i pljeskavice na ulici! – prepričava nam Kristijan svađu sa suprugom.

Čitaj još  Maldivi: Još jedna učesnica podivljala (VIDEO)

Kriminalac naglašava da planira da proširi porodicu.

– Hoću da dobijem sina, kao i da otaljam ovaj dug prema državi. Na Farmi sam bio da zaradim novac, koji sam poklonio ćerki za stan u Kraljevu. To mi je bio cilj, a ujedno i da pokažem ljudima kakav sam u duši – završava Golubović.

Proslavlja rođendan

Kristijan Golubović sutra puni 46 godina, a rođendansku žurku organizovaće večeras u jednom klubu u Kraljevu. Iako nema običaj da pravi fešte jer je poslednjih godina rođendane provodio u zatvoru, sada je rešio da se proveseli. Kako saznajemo, pored njegove supruge Ivane i najboljih prijatelja, on je na žurku pozvao i farmere, među kojima će biti i Balerina!

izvor: Kurir

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE

Facebook komentari

One comment

Leave a Reply