kristijan podivljao

Farma: Kristijan izgubio kontrolu, tukao sve na imanju!

Haos je nastao kada je balerina završila u šupi sa Vladom, Acom i Milošem. Ivan Gavrilović, koji je šetao po imanju, čuo je uzdahe i jaukanje iz šupe i pozvao Kristijana.

Kristijan Golubović tukao je Vladu Stanojevića, Acu Živanovića i Miloša Radičevića, dok je balerinu Jelenu čupao za kosu i šutnuo!

Haos je nastao kada je balerina završila u šupi sa Vladom, Acom i Milošem. Ivan Gavrilović, koji je šetao po imanju, čuo je uzdahe i jaukanje iz šupe te pozvao Kristijana.

Kada je Golubović otvorio vrata, Jelena je istrčala napolje a Kristijan najpre lupio Milošu šamar, da bi se fizički obračun kasnije nastavio unutar imanja

– Puši bre kurac klošarko jedna! Kurvetino! Jebeš se sa trojicom! Malo ti je jedan kurac pa hoćeš tri – urlao je Golubović.

– Zašto ne mogu da se družim s momcima – branila se Jelena, dok ju je Golubović vukao, a onda i šutnuo.

Stanija je istrčala za balerinom, koja joj je ispričala kako joj je Kiki lupio šamarčinu, iako u šupi ništa nije radila.

Kada su se Aca, Miloš i Vlada vratili na imanje, Golubović ih je nekoliko puta udario, potom i izbacio napolje. Ostali farmeri ostali su u šoku i nepomično stajali dok su posmatrali šta se dešava.

Jelena Krunić i Stanija Dobrojević potom su napale Kristijana u spavaćoj sobi:

kristijan podivljao

– Šta ti sebi dozvoljavaš zbog jedne kurvetine i tri kučeta! To su namerno uradili da bi te diskvalifikovali!

Čitaj još  Sinan Sakić otkrio šta misli o Farmi!

Ova agonija trajala je sat vremena, a sve je zapravo bila neslana šala koju su najpre započeli Jelena, Aca, Miloš i Vlada te simulirali grupni seks, da bi im se potom priključio i Kristijan (kada je otvorio vrata šupe objasnili su mu da je sve nameštaljka).

Očigledno su svi toliko dobri glumci, pošto su Maja i Stanija na kraju plakale, a ostatak ukućana ostao šokiran. Jedino je Milić posumnjao da je sve šala.

Kada su im na kraju saopštili da su odglumili – nastao je novi haos pa danas većina farmera ne razgovara sa akterima ove priče jer su ljuti na njih.

Pogledajte kako je to izgledalo sinoć:

izvor: EPK

Uživo gledajte rijaliti FARMA na sajtu IDI-U.pm

Facebook komentari

Leave a Reply