Farma: Kristijan i Tamara zvanično ponovo na imanju!

Produkcija rijalitija “Farma” večeras je organizovala glasanje za vraćanje izbačenih takmičara, a publici je bila data mogućnost izbora između dve opcije.

Iako su, Tamara Đurić i Kristijan Golubović u protekle dve nedelje, zbog govora mržnje i nasilničkog ponašanja diskvalifikovani sa Farme, publika ovog šoua želi da ove takmičare ponovo gleda na malim ekranima.

Tako je produkcija rijalitija “Farma” večeras organizovala glasanje za vraćanje izbačenih takmičara, a publici je bila data mogućnost izbora između dve opcije: ili da vrate oba takmičara na imanje ili nijednog.

Očekivano, publika je u ogromnom procentu (90 posto) glasala za prvu opciju, pa su od večeras Kristijan i Tamara ponovo punopravni takmičari na imanju u Lisoviću.

Inače, protekle dve nedelje na Farmi prošle su u znaku nasilja, pretnji, govora mržnje, ali i diskvalifikacija. Prvi koji je, nakon serije nasilničkog ponašanja, ekspresno izbačen, bio je Kristijan Golubović zbog nasilja prema manekenu Radetu Laziću.

kristijan ponovo na imanju
kristijan ponovo na imanju

Samo nakoliko dana nakon Kristijana, i Semir Džanković je diskvalifikovan, ali zbog pretnji i nasilja prema Tamari Đurić i Maji Nikolić.

Čitaj još  Snajke: Učesnica dovela Mladena do suza (VIDEO)

Dan nakon Semira, Zadruga je diskvalifikovala i Tamaru Đurić zbog govora mržnje usmerne prema muslimanima.

 Tamara i Kristijan će se ponovo useliti na imanje u Lisoviću, a do kraja rijalitija ostalo je još 21 dan.

izvor: Blic