kristijan i medenica

Farma: Kristijan doveo pevačicu do suza!

Žestoki momak je izneo detalje iz Jasminine prošlosti, zbog čega je ona preplakala ceo dan.

Krstijan Golubović je otkrio zbog čega se naljutio na Jasminu Medenicu. U razgovoru sa Stanijom Doborojević on je rekao kako je Jasmina veliki folirant jer sve veme krije čime se bavila u Americi.

– Naljutio sam se jer je veliki folirant. Krije šta je radila u Americi. Krije da je bila striptizeta, kada je igrala u kostimima baba mrazice – rekao je Golubović starleti, koja je zanemela.

Jasmina je demantovala njegove navode, zbog čega su došli i u sukob.

jasmina i kristijan

I pre dva dana Jasmina je ceo dan provela u plaču, jer ju je Kristijan povredio svojim ponašanjem. Ona nije krila da se zaljubila u žestokog momka, a kako bi je on odbio od sebe, postao je pomalo grub. Medenica se žalila Staniji da ju je pogodilo Kristijanovo ponašanje, a zatim malo kasnije, ona je rešila da celu stvar izgladi sa njim.

– Ti da se pitaš, ti bi me oženila još prvog dana. Pa ja sam zaustavio ludilo, uvredio sam te namerno da bi stalo ovo ludilo, da te skinem sa grbače. Koliko ti imaš godina da se zaljubiš u mene? Pa ja nikada ne bi zbog toga mogao da budem sa tobom. Normalno je da mi se svide devojke kao što su Tamara i Stanija. Pa ti si ceo dan plakala zbog mene. Ne želim da ti budem u glavi. Penzionerski dom nije ovde – rekao joj je Kristijan na šta mu je Jasmina odgovorila da umišlja da je Don Žuan i da su završili svaku konverzaciju.

Čitaj još  Parovi: Jelena ponovo nisko udarila na Sašku!

izvor: EPK

Uživo gledajte rijaliti FARMA na sajtu IDI-U.pm