jelena krunic tesko bolesna

Farma: Još jedna farmerka saznala da je teško bolesna!

Farmerka je pre tri godine ugradila grudi, pa je od tada svako malo sama vršila preglede dojki jer se plašila da će joj se nešto desiti zbog silikona koje je ugradila.

Jelena Krunić se uspaničila kada su lekari utvrdili da ima tumor na desnoj dojci, zbog čega joj je hirurški zahvat zakazan već za januar.

Kada je u oktobru dobrovoljno izašla sa “Farme”, mnogo se spekulisalo o zdravstvenom stanju Jelene Krunić, a kako navodi magazin “Star”, Jelena je tada preživela pravu dramu kada su lekari utvrdili da ima tumor na desnoj dojci!

– Jelena je pre tri godine ugradila grudi, pa je od tada svako malo sama vršila preglede dojki jer se plašila da će joj se nešto desiti zbog silikona koje je ugradila. Taj njen strah obistinio se na “Farmi” jer je krajem septembra napipala izraslinu na desnoj dojci. Mnogo se uspaničila, htela je istog trenutka da napusti šou, ali su je neki od cimera na kratko umirili ubeđujući je da to nije ništa strašno. Međutim, Jeleni đavo nije dao mira, pa je početkom oktobra napustila imanje i maltene direktno iz Lisovića otišla na pregled na kojem je ustanovljeno da situacija uopšte nije bezazlena. Lekari su odmah utvrdili da Jelena ima tumor na desnoj dojci, ali i da se javila na vreme pošto je u pitanju beningna izraslina – navodi izvor blizak Krunićevoj i dodaje da Jelenu, čim se završi “Farma”, očekuje operacija u januaru, kao i da su joj doktori zabranili da konzumira alkohol i pije antidepresive.

Čitaj još  Ana Nikolić snima svoj rijaliti!

izvor: Star, www.FOLKOTEKA.org

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE