jelena golubovic o mikiju mecavi

Farma: Jelena progovorila o odnosu sa Mikijem

“Svako ima svoju maštu i polazi od sebe. Mi smo dovoljno zreli i odrasli ljudi, imamo priče iza sebe”, priznala je rediteljka.

Jelena Golubović u rijalitiju Farma 7 se ne odvaja od Mikija Mećave, a neki od učesnika počeli su da spekulišu da je ovaj par imao i seks.

Poznata rediteljka u toku protekle nedelje napustila je Farmu kako bi prisustvovala suđenju sa hasanom Dudićem i tom prilikom otkrila u kakvom je odnosu sa Mikijem mećavom.

– Uvek sam nepredvidiva i od okriženja zavisi moje ponašanje, a trudim se da se ne ponavljam i da budem drugačija – rekla je Jelena i dodala:
– Svako ima svoju maštu i polazi od sebe. Mi smo dovoljno zreli i odrasli ljudi, imamo priče iza sebe. On ima ženu napolju, ja imam svog čoveka. Tako da, između mene i Mikija da bi došlo do nečega, pošto smo ozbiljni, moglo bi samo da dođe do braka, eventualno da stavimo tačku na nešto što imamo izgrađeno, on godinama, ja nešto kraće. Nismo balavci, nismo deca. Miki meni kao prijatelji izuzetno prija na Farmu i nisam usamljena zahvaljujući mom Mikiju – rekla je Golubovićeva.

Čitaj još  Hotel Maldivi: Prvi gej par u domaćem rijalitiju! (VIDEO)

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK