jelena golubovic bez dlake na jeziku

Farma: Jelena ponovo bez dlake na jeziku (VIDEO)

“Mića joj je rekao: “Ja se nisam jebao zbog pevanja i zbog karijere”, a ona jeste. I šta ona da kaže kad je to istina?”, bila je jasna rediteljka.

Jelena Golubović, posle teških optužbi Lepog Miće, rekla je u razgovoru sa Mikijem Mećavom da pevačica Vesna Zmijanac krije prošlost jer niko više neće da joj plaća za seks.

– I kada više nema ko da je jebe za pare i da joj sponzoriše ploče, tada se povukla sa estrade i pevala kod Zorice Marković. I novu ploču snimila kad je našla ovog biznismena – rekla je Golubovićka.
– Mića joj je rekao: “Ja se nisam jebao zbog pevanja i zbog karijere”, a ona jeste. I šta ona da kaže kad je to istina? Ali nije mislila da će to iko spomenuti. Kada više nije imao ko da je j.be za pare i da joj sponzoriše ploče, tada se povukla sa estrade i pevala je kod Zorice Marković u kafani. Novu ploču je snimila kada je našla ovog biznismena. Toliko o njenoj karijeri. Ne može da govori da nju čekaju koncerti i hale kada je ne čekaju, pala je na taj nivo da peva u kafani – bez dlake na jeziku izjavila je rediteljka.

Čitaj još  Zorica Dukić šokirala slikama novog dečka

– Kad bi huškala svoje pijune na mene, ona zna da bi slušala svaki dan o tome kako se je.ala za pare. Ona je do 40. godine imala vrhunac karijere. Posle toga… – nastavila je Golubovićeva.

Poslušajte ceo snimak:

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Facebook komentari

Leave a Reply