jelena golubovic narod pita emisija2016

Farma: Jelena još jednom šokirala izjavom!

Pobednica kaže da će verenika predstaviti medijima kada bude došlo do svadbe i da su joj prijale masaže i dodiri Mikija Mećave.

Rediteljka Jelena Golubović po drugi put je odnela titulu najboljeg VIP farmera i tako osvojila duplu krunu kada je rijaliti „Farma“ u pitanju.

Ona kaže da će verenika predstaviti medijima kada bude došlo do svadbe, da su joj prijale masaže i dodiri Mikija Mećave i da je nuždu po imanju vršila iz zdravstvenih razloga.

– Zbog straha od polnih bolesti, koje su harale Lisovićem jer su svi međusobno imali seks, a nisu se štitili, nisam mogla da uđem u WC. Zdravlje mi je najbitnije i zato sam pišala i veliku nuždu obavljala po imanj – obrazložila je Jelena, a na pitanje da li pritom misli na Filipa Đukića, koji je imao seks sa najviše žena, ona odgovara:
– Pošto on pati za Ružicom, to je privlačilo druge devojke da ga osvajaju. Svako ima svoj način kako će svoj bol da prevaziđe. Filip je tetovirao Ružičino ime. Njega sam gledala kao prijatelja, a ne kao seksualni objekat. Nisam za instant seks. Kada sam imala seks u rijalitiju, ja sam, zapavo, vodila ljubav. Po Frojdu, seks je zdrav, pa neka su ga onda svi imali – kaže ona, dok se na pomen Mikija Mećave, sa kojim se ljubila i razmenjivala nežnosti, smeška.

Čitaj još  Farma: Miki Mećava zadovoljavao farmerke (VIDEO)

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Alo