Farma: Jelena Golubović doživela nervni slom?!

“Mi treba sami da radimo. Neću konsultante, sama sebe teraš da pametuješ i govoriš šta treba da radimo. Znamo mi šta treba, dobili smo pismo i pročitali”, urlao je Miki.

Jelena Golubović, koja je ove nedelje sluga zajedno sa Crnim, celo jutro se svađala i polivala sa farmerima i žestoko im uzvaćala, ali je na kraju sva mokla sela i ronila suze.

Saška Karan, Marina Perazić, Ceca, Anđela Veštica, svima njima se oduprela rediteljka, ali je pukla kada su se protiv nje okrenuli Mili Mećava i njena mama Svetlana.

Naime, Seksi Sandra je odredila Miki Mećavu i Svetlanu da naprave spisak šta im je sve potrebno za devojačko i momačko veče, i svi su imali poneku želju što je iznerviralo Jelenu. Sve vreme sastanka je dobacivala i nervirala farmere, a na kraju se čak i posvađala sa Mikijem i mamom jer im je govorila kako i šta da rade sa spiskom.

– Mi treba sami da radimo. Neću konsultante, sama sebe teraš da pametuješ i govoriš šta treba da radimo. Znamo mi šta treba, dobili smo pismo i pročitali – urlao je Miki.

– Nemoj mi više soliti pamet… Ja mogu da čujem njih ali ne moram da prihvatim šta oni kažu – složila se s Mikijem mama Svetlana.
Ova svađa je dotukla Jelenu Golubović pa je počela da plače.

Čitaj još  Dalila priznala ko je najbolji u krevetu

– Znam da sam u pravu, a polivaju me vodom – rekla je Jelena.

– Ti tako imaš reč, znaš kada da je ubodeš i da dobiješ kofu. Skrati malo da se odmoriš od polivanja i od svega. Ne moraš da uvek budeš glavna uloga. Skrati malo jezik – savetovala je Vesna Zmijanac.

izvor: EPK

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE